2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استپ وزنم از فردا میخام شروع کنم میشه یکم راهنمایی کنی 

برنامتو گرفتی؟؟ تو اون کاملا توضیح داده اگه چیزی برات مبهم بود بپرس راهنماییت کنم 

اصلاااا تقلب نداره این رژیم تو دوره هم آب فراااوون بخور من روزی ۱۴..۱۵ لیوان اب میخوردم فوقعاده تاثیر داره

برنامتو گرفتی؟؟ تو اون کاملا توضیح داده اگه چیزی برات مبهم بود بپرس راهنماییت کنم  اصلاااا تقل ...

والا دوستم از گوگل گرفته بود ب منم داد من کسیو نمیشناسم برنامه کتو بدع 

عزیزم یه متخصص تغذیه من باهاش صحبت کردم گفت اصلا این رژیم رو تایید نمیکنه درحالیکه متاسفانه خیلی تبلیغ این رژیم میشه

شما تو این رژیم اصلا کربوهیدرات مصرف نمی‌کنید درحالی که تنها سوخت مغز گلوکزه 

به نظرم اگه میخواید لاغر شید حتما برید زیر نظر متخصص چون این رژیم ها بعدا خیلی خطرناکن 

والا دوستم از گوگل گرفته بود ب منم داد من کسیو نمیشناسم برنامه کتو بدع 

من و دوستام از این پیج گرفتیم

Amirooaln

با توجه به قد و وزن خودت باید بهت برنامه بده هاااا مال هرکسی فرق میکنه

عزیزم یه متخصص تغذیه من باهاش صحبت کردم گفت اصلا این رژیم رو تایید نمیکنه درحالیکه متاسفانه خیلی تبل ...

زیر نظر متخصص ۳۰کیلو کم کردم استپ وزن گرفتم بهشم گفتم برنامه جدید داد ولی تاثیری نداشت 

وزن کم کردن ناگهانی خطرناکه  میتونه باعث افتادگی کلیه بشه  یه مقدار دقت کنید

من ک مشکلی پیدا نکردم خدا رو شکر دوستام گرفته بودن  تو این رژیم همه چیزای لازم برای بدن  ب اندازه هست

زیر نظر متخصص ۳۰کیلو کم کردم استپ وزن گرفتم بهشم گفتم برنامه جدید داد ولی تاثیری نداشت 

به هر حال رژیم کتوژنیک رو گفتم متخصصین تایید نمیکنن و خطرناکه 

دیگه بدن خودته خودت میدونی