بخدا من آدمی نیستم بخاطر خوشی و یاحتی خانواده ام از زندگی وشوهرم بگذرم من با تمام بدی هاش از همه گذش ...
میدونم چی میگی بخاطر همین دیگه حرفی نزدم چون دیگه نمیدونم چی بگم...
من یا 4تاهمسال هایه من بگیم برو قهر ممکنه کار به جاهای بازیک بکشه بگیم بشین توخونت خودت داری عذاب میکشی و روزبروزبدترمیشه اوضاع...
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
باورت میشه دیگه حالم از خودم بهم میخوره از بس ککوتاه اومدم و انقد کنار اومدم باهاش همه جوره
حرفات قابل درکه
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
مرسی عزیزم😔من پدر مادرم از هم جدا زندگی میکنن من از پنج سالگی سختی خیلی زیاد و وحشتناکی تحمل کردم خیلی فراتر از اون چیزی ک تو ذهن شما بیاد.ازاول زندگی مشترکمون برداشت گف حواست باشه زندگیت مثل پدرمادرت نکنم.😔هیچ وقت سعی نکرد زندگی خوبی برای من درست کنه ولی با تمام سختی زندگیم من پای همشون موندم