2777
2789
عنوان

بارداری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 74 پست
بخدا من آدمی نیستم بخاطر خوشی و یاحتی خانواده ام از زندگی وشوهرم بگذرم من با تمام بدی هاش از همه گذش ...

میدونم چی میگی بخاطر همین دیگه حرفی نزدم چون دیگه نمیدونم چی بگم... 

من یا 4تاهمسال هایه من بگیم برو قهر ممکنه کار به جاهای بازیک بکشه بگیم بشین توخونت خودت داری عذاب میکشی و روزبروزبدترمیشه اوضاع... 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
یکم با ناز و عشوه و باهاش حرف بزن رگ خوابش دستت باشه راضیش کن برید

باورت میشه دیگه حالم از خودم بهم میخوره از بس ک‌کوتاه اومدم و انقد کنار اومدم باهاش همه جوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه دیگه حالم از خودم بهم میخوره از بس ک‌کوتاه اومدم و انقد کنار اومدم باهاش همه جوره 

حرفات قابل درکه

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
خدا خودش فقط دلش برام بسوزه وکمکم کنه😔

ایشالا خداخودش مشکلتو حل کنه 

حرفات قابل درکه

مرسی عزیزم😔من پدر مادرم از هم جدا زندگی میکنن من از پنج سالگی سختی خیلی زیاد و وحشتناکی تحمل کردم خیلی فراتر از اون چیزی ک تو ذهن شما بیاد.ازاول زندگی مشترکمون برداشت گف حواست باشه زندگیت مثل پدرمادرت نکنم.😔هیچ وقت سعی نکرد زندگی خوبی برای من درست کنه ولی با تمام سختی زندگیم من پای همشون موندم

اخه چی بگم خانواده ام؟اونا همه بخاطر من امشب تولد گرفتن من بهم چی بگم بهشون

به مامانت بگو حالم خوب نيست شرمنده و از اين حرفا….

لجبازي نكن با شوهرت به خاطر تولد 

هنوز زوده تا شب خيلي مونده به مامانت بگو تدارك نبينن 

وای نه حرف سقط رو نزن اصلا خدا خواسته بوده ،قطعا براتون پر از خیر و خوبیه این بچه

خداییش با این وضعیت شوهرش بنظرم سقط کنه بهتره.

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه