2777
2789
عنوان

بارداری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 74 پست
میفهمم شرایطتو ولی زندگیت مهم تره

چ زندگی ک همیشه من باید صبر کن تلاش کنم از چیزای ک دوس دارم خانواده ام همه چی بزنم بخاطر کسی ک حاظر نیس بخاطر زندگیش بره سرکارمسئولیت بپذیره برای من و خانوادم ارزش قائل بشه 

خب یه بار برو تا جند دوز فهر کن

وسایلم و جمع کردم ک امروز برم چون گف اگه رفتی دیگه برنگرد. ولی بعد انقد گریه کردم نمی‌دونم چیکارکنم برم زندگیم خراب تر بشه 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ زندگی ک همیشه من باید صبر کن تلاش کنم از چیزای ک دوس دارم خانواده ام همه چی بزنم بخاطر کسی ک حاظر ...

الان فقط حرف خودتو شوهرت نیس.. پای دوتا بچه وسژه... باید اگه میخواسی تصمیمی بگیر ی باید قبل از بچه دارشدنتون میگرفتی... بنظرم الان که پای دوتا موجود بیگناه وسطه بهتر ینفر کوتاه بیاد ولی باهاش حرف بزنه بلکه زندگبتون روبراه بشه

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
حالت تهوع ک خیلی دارم از دیشب فقط ی لیوان آب خوردم چون تیروئید دارم صبح باید قرص بخورم همین

من بارداری اولمه و از 9هفته تهوع هام شروع شد 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
نهایتش بگو خانوادت بیان خونتون... هم سوپرایز شدی هم اینکه تولدتو جشن گرفتی.. هم باشوهرت بحث نکردی

میگه نمیخاد بری اونا هم نیان میگم عزیزم من بخاطر تو اونا دور هم هستن نمیرم سالی ی بار هم ک دعوت نمیکنی امشب جشن گرفتن خراب نکن بیا بریم اگه میخای روز تولدم خوشحال بشم بیا بریم  شروع کرد داد و سرو صدا حق نداری بری رفتی تنها میری بچه رو نمیبری دیگه هم برنمیگردی

میگه نمیخاد بری اونا هم نیان میگم عزیزم من بخاطر تو اونا دور هم هستن نمیرم سالی ی بار هم ک دعوت نمیک ...

😑😳😔

عزیرم انشالله سلامتی زایمان کنی من بچه دومه دخترم پنج سالشه موقع اون از اول تهوع داشتم 

مممنون عزیزم سلامت باشی انشالا...