2777
2789
عنوان

خیانت

847 بازدید | 15 پست

تو زندگی چیزی کم‌نذاشتم رابطمون از همه جهت عالی بود. شوهرم از لحاظ مالی در مضیقه بود تا جاییکه تونستم کمکش کردم نامزد بودیم ساختمون میساخت دستش تنگ بود از ی طرفم عروسی در پیش بود الانم که ازدواج کردیم از هرجهتی هواشو داشتم بیکار بود ی مغاز کوچیک باز کرد اونم اخلاقش بامن خ خوب بودمدام اظهار عشق میکرد پشتیبانم بودو به ظاهر قدردان بود جلو جمع بزرگم میکرد تو هرموردی نظر من براش مهمه  میگه اولین چیزی که بخریم بنامت میکنم وقتی هر دو از سرگار میایم پامیشه غذا رو اماده میکنه  تو کارای خونه کمک میکنه عصبانیت و بی احترامی هیچوقت ازش ندیدم. منم تو ی خونواده پرتنش با کمبود محبت بزرگ شدم این چیزا برام خ به چشم میومد.اما بعد ازدواج فهمیدم مدام با دخترا چت میکنه. یکیشون قیافشو ببینی بالا میاری.چند بار دعوا کردیم گریه کردم خودش داشت سکته میکرد قسم خورد تکرار نشه اما امروز بازم متوجه شدم که که با ی شماره چت میکنه اما پیاماشو ندیدم . شرایط طلاق رو ندارم  فعلا پشتیبانی خونواده رو ندارم  نمیدونم باید چیکار کنم اونم 

خودت نمیتونی پشتیبان خودت باشی

مگر سالها پشتیبان اون نبودی؟

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

مردا همه همینن شوهر منم مث شوهر توعه دقیقا 

خیانتم کرده خانوادم پشتم نیستن نمذارن طلاق بگیرم مادرم گفته من نمذارم باید بسازی

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودت نمیتونی پشتیبان خودت باشی مگر سالها پشتیبان اون نبودی؟

من از لحاظ مالی مشکلی ندارم ولی اگه طلاق بگیرم باید برم پیش خونوادم که اونجا برام جهنمتره از اینجا. فقط میخام زمان بخرم که بتونم انتقالی بگیرم ولی برام‌سخته تا انموقع خودمو کنترل کنم و به روش نیارم و عاشقانه طبق قبل باهاش زندگی کنم 

چه نوع چتی میکنن؟

معلومه دوست دخترشن دیگه البته پیام عاشقانه ندیدم . ولی این اخریم از برنامه ایرانسل من بود متوجه شدم. ریز مکالماتو نمیده فقط شماره رو میاره بالا

مردا همه همینن شوهر منم مث شوهر توعه دقیقا  خیانتم کرده خانوادم پشتم نیستن نمذارن طلاق بگیرم م ...

درسته. اگه مشکلت مالیه مستقل شو. و جدا شو هیچ مردی ارزش نداره تازه میفهمم

درسته. اگه مشکلت مالیه مستقل شو. و جدا شو هیچ مردی ارزش نداره تازه میفهمم

ن مشکلم فقط مالی نیست 

بچمم هست و خانوادمون زیاد طلاق گرفتن و نمذاره مامانم من طلاق بگیرم اونایی ک گرفتن بدبخت شدن میترسه منم بشم

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
سلام خوبی ببین اگه میتونی ببخشش بابت خوبی هایی ک داشته و کمکش کن ک رام  خودت شه

سلام عزیزم‌. ممنون .اخه ببخشم بازم تکرار میکنه الان به روش نمیارم چون میدونم بازم مثه دفعات قبلی ولی از چشمم افتاده باور کن دوست دارم تکرار کنه تا واسه جدایی عذاب وجدان نداشته باشم از ی طرف از جدایی میترسم نمیدومم چیکار کنم