2777
2789
عنوان

نی_نی_یار_پنج@

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم قضیه اون تاپیک جایزه چیشد ؟ سرکاری بود?

سلام گلم؛ نمیدونم والله ولی فکر کنم قراره خودش چک کنه ببینه کدوم پیاما ریپ نخوردن.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
سلام گلم؛ نمیدونم والله ولی فکر کنم قراره خودش چک کنه ببینه کدوم پیاما ریپ نخوردن.

مرسی جواب دادی ؟ انشالله به توم برسه جایزه

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
مرسی جواب دادی ؟ انشالله به توم برسه جایزه

فدات بشم گلم؛ هرچی خیره ان شاءالله.  من بهم خوش گذشت با شماها  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
فقط واسه اونایی که تهرانن میفرسته؟ 

اگر قرار باشه بفرسته، به نظرم برای همه میفرسته عزیزم

اگر قرار باشه بفرسته، به نظرم برای همه میفرسته عزیزم

اها مرسی

هرکاری میکنم نمیتونم فراموش کنم شومیزو  

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

سلام نازم فدای مهربونیت بشم الهی ۱۴ معصوم شما و این دوسته گلمونو دعا کنن @sohrabمامان1214  

ک هر دوتون لطف کردین و نفری یکی برداشتین ، ان شاالله تو همه دعا ها و ختم هوایی ک برمی‌دارم اگه یادم نبود خدا شما رو هم سهیم کنه تو ثوابش

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
سلام نازم فدای مهربونیت بشم الهی ۱۴ معصوم شما و این دوسته گلمونو دعا کنن @sohrabمامان1214   & ...

قربونت برم عزیزم، از شما ممنون که واسطه رسیدن این توفیق به من شدین. ان شاءالله از همه و من قبول باشه گلم. حاجت روا باشی

قربونت برم عزیزم، از شما ممنون که واسطه رسیدن این توفیق به من شدین. ان شاءالله از همه و من قبول باشه ...

خدانکنه خوشگلم 

ان شاالله ک حاجت روا بشی بحق امام حسینم 🤲💚

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚