2777
2789
عنوان

نی_نی_یار_پنج@

307 بازدید | 33 پست

سلام. میشه لطف کنین و تاپیکهای منو حذف کنین، میترسم شناسایی شده باشم.

نی_نی_یار_پنج@

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار پنج تاپیک پاک نمیکنه فقط کاربریتو تعلیق میکنخ

یعنی یه تاپیک دیگه بزنم  و نینی یار ۶ رو صدا کنم؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
چون فقط نی نی یار حذف تاپیک ۲ تاپیک پاک میکنه

اوکی، الان مشکلی نداره من این تاپیک رو زدم، اشتباها منو تعلیق نمیکنه؟ 

ن گلم

ممنون عزیزم. یه سوال دیگه هم دارم، اگر جواب بدی ممنونت میشم. ببین یعنی الان مثل همین تاپیک رو دوباره بزنم، فقط نینی یار ۶ رو تگ کنم و دو تا تاپیک رو اعلام کنم که حذف کنن برام، درسته؟

ممنون عزیزم. یه سوال دیگه هم دارم، اگر جواب بدی ممنونت میشم. ببین یعنی الان مثل همین تاپیک رو دوباره ...

نه گلم

خودت باید روزای زوج لینک بزاری تو تاپیکش

بزن رو اسم این نی نی یار @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 تاپیکشو بخون

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
نه گلم خودت باید روزای زوج لینک بزاری تو تاپیکش بزن رو اسم این نی نی یار @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 & ...

خیلی لطف کردی دوست گلم،  متوجه شدم