2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با مادرشوهر تو یه ساختمون هستیم منتهی تو طبقه های جدا

دخترم تازگی ها شده آنتن جرئت ندارم یه کلمه حرف بزنم همه رو میذاره کف دست مادرشوهرم چون سنش کمه نمیتونم حالیش کنم این کار بدیه الیته تقصیر مادرشوهرم هست ازبس هربار سوال پیچش کرده یادش داده این کارو کلا هم رابطه خوبی باهم نداریم بااینکه تو یه طبقه این من غیر مهمونی های رسمی اصلا نمیرم خداشاهده خیلی تلاش کردم باهاش صمیمی شم اما نخواست منو از خودش روند حالا بچم شده جاسوسش

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
من با مادرشوهر تو یه ساختمون هستیم منتهی تو طبقه های جدا دخترم تازگی ها شده آنتن جرئت ندارم یه کلمه ...

بچه تو سن پایین همیشه هرسوالی بپرسی جواب میده مگر اینکه بزرگتر بشه عاقل بشه ..ب مادرشوهرت بگو بچه رو سوال پیچ نکن 

با داستان ب بچت بفهمون ک کارش خوب نیس ..مستقیم بگی بدتر میکنه 

یه بار که خیلی ناراحت بودم جلو دخترم زنگ زدم با دلخوری به شوهرم فرداش ما در شوهرم پر رو پرو گفت آره دخترم اومده گفته مامانم گفته مامان جونت بده منم گفتم مامان جونم پیر زنه گناه داره

حالا منو میگی مونده بودم چی بگم امروزم دنبال سوئیچ ماشین میگشتم برم بیرون نبود گفتم شاید اون برداشته وقتی اومد دخترم بنا کرد بره پیشش منم گفتم حق نداری بری بگی مامانم گفته شاید مامان جون سوئیچ رو برده چون کلید خونه بهشه اما باز رفته گفته اونم زنگ زد به من ولی من جوابش رو ندادم 

یه بار که خیلی ناراحت بودم جلو دخترم زنگ زدم با دلخوری به شوهرم فرداش ما در شوهرم پر رو پرو گفت آره ...

جلوشو بگیر حتما عزیزم 

حالا چرا با مادرشوهرت انقدر صمیمیه دخترت؟

سعی کن با محبت وچیزایی که دوستداره بکشونیش طرف خودت 

بخدا دیگه خسته شدم شوهرم خودش آدم خوبیه باهم مشکلی نداریم ولی دیگه نمیکشم بخوام اینجا باشم شوهرم هم خط قرمزش اینه که بگم ازاینجا بریم همین جوری هیچ استقلالی ندارم حالا هم بچم اینجوریه حتی جرئت عطسه کردن هم ندارم دل ندارم حتی دیگه مهمون هم دعوت نمیکنم چند ساله مامانم پاشو نذاشته اینجا چون راحت نیست حقم داره دهن باز کنی همه خبر دار شدن 

جلوشو بگیر حتما عزیزم  حالا چرا با مادرشوهرت انقدر صمیمیه دخترت؟ سعی کن با محبت وچیزایی که دو ...

بخاطر شوهرمه از بس باباشو دوس داره دخترم ناخداگاه انگار وابسته مادر شوهرم هم شده بد تو یه ساختمون هستیم حالا وابستگیش کم شده اما این عادت خبر چینی داره عذابم میده