2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین شخصی چیه؟

533 بازدید | 30 پست

مادرم همش پدرمو اذیت میکنه تیکه میندازه آرزوی مرگ میکنه

مثل بچه ها سر هررررر چیز بی اهمیت دعوا درست میکنه

یعنی هر روز توی خونه مون دعواس 

از اول صبح اعصابمون رو خورد میکنه😔

هر چیم بهش میگم اینطوری نکن میگه شماها مشکل دارین دیوونه هستین من تقصیری ندارم

از یه طرف همه اموال پدرمو به نام خودش زده الان پدرم دستش به هیچ جا بند نیست

بابام سنشم زیاده خیلی غصه میخوره افسردگی گرفته همش قرص میخوره

شما باشید چیکار میکنین?

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    

تتلو میگه باید از ننت بپرسی پدرت ظالمه یا نه😑

میدونم ربطی نداشت ولی اگه میدونی تقصیر مامانته هوای باباتو داشته باش باهم برید بیرون تا بحث نکنن

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا رفتاری که مادرتون داره بابای من با مادرم داره ما مجرد بودیم همش بحث حالا هم هرگاهی تنهایی بدون شوهرم میرم خونشون همین مدلیه و باز قبلا رعایت میکرد الان کمتر شده

دلم میخواد رفت و امدمو کم کنم 😕

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
محلش ندین ...کلاهمتون باهم تحریمش کنید..‌

نمیشه بی محلی کرد آخه توی یه خونه هستیم سخته

الان بیدار شده دوباره از اول صبح داره اذیت میکنه

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    

اگه مجردی برو سرکار به ما که اجازه نمیدادن مجبور بودم برم تو اتاقو درو ببندم  و هندزفری بذارم

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
منم بابام با مامانم همینجوره مامانمم بنده خدا میریزه توی خودش پیش ماها منفجر میشه

برای تو برعکسه

من بابام حتی طلاق نمیتونه چونکه همه دارایی هاشو به اسم مامانم زده

اگه مجردی برو سرکار به ما که اجازه نمیدادن مجبور بودم برم تو اتاقو درو ببندم  و هندزفری بذارم

آره مجردم 

نه آخه دانشجو هستم همش باید درس بخونم

برای تو برعکسه من بابام حتی طلاق نمیتونه چونکه همه دارایی هاشو به اسم مامانم زده

حالا بابای من سلیطه ایه برای خودش

شما با خودتون بیرون ببرینش بگردونینش نذارین زیاد غصه بخوره و پیش مامانت باشه

دقیقا رفتاری که مادرتون داره بابای من با مادرم داره ما مجرد بودیم همش بحث حالا هم هرگاهی تنهایی بدون ...

جالبه که اصلا قبول نمیکنه تقصیر خودشه همش میگه من که چیزی نمیگم

آره مجردم  نه آخه دانشجو هستم همش باید درس بخونم

هیچ راه حلی نداره اگه منطقیه ارجاعش بدین به پزشک یا مشاور اگر نه برو کتابخونه یا تو اتاق و هندزفری و فیلم و سریال و رفتن به کلاس هنری و باشگاه و پیاده روی آخرین وقتتو بذار برای خونه و بخواب  وگرنه ذره ذره نابود میشی و افسرده 

یه تماس به ۱۲۳ یا ۱۴۸۰ هم بد نیست 

چندتا خواهر برادرین مامانتون و ی مدت محل نزازین عوضش محبت بیشتری ب پدرتون کنید

یه برادر دارم اونم طرف مادرمه