2777
2789
عنوان

نظرتون راجب همچین شخصی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 30 پست
برای تو برعکسه من بابام حتی طلاق نمیتونه چونکه همه دارایی هاشو به اسم مامانم زده

چرا زده ؟ حداقل خونه رو میزاشت واسه خودش . باریکلا ب مرام مادرت با شوهر سالخوردش همچین رفتاری میکنه زشته واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااجازه دادین همه چی روبه اسم خودشون بزنن .مگرمادرتون چی وکی هست که بخادپدرتونواذیت کنه باسدوقتی همه چی رومیزدبنامش نمیذاشتن حتی میفرستادین خونه باباش تادرست بشه .پدرتون گناه دارن 

دایی و زندایی منم یک عمر جنگ و دعوا داشتن ‌ 

داییم اواخر مریض شد واسه تسکین درد و رنجش ت ر یا ک مصرف میکرد 

زنداییم بدترین رفتارهارو باهاش میکرد حتا کتکش میزد و از خونه انداختش بیرون  داییم کارتن خواب شد . داییم ک چهارتا پسر و یه دختر مثلا تحصیلکرده و اجتماعی داشت. ب خفت و خاری افتاد . غریبانه مرد و دفنش کردن. ب زنداییم میگم قتام 

مشکلش چیه  زنها از نظر عاطفی خلا داشته باشن با عالم وآدم بد میشن

نمیدونم همش میگه کاش با ینفر دیگه ازدواج میکردم ولی اشتباه میکنه

پدرم هم تحصیلات داره 

هم شغل خوب هم درآمد عالی

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
چرا زده ؟ حداقل خونه رو میزاشت واسه خودش . باریکلا ب مرام مادرت با شوهر سالخوردش همچین رفتاری میکنه ...

آره خیلی اشتباهه بنظرم

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
برای تو برعکسه من بابام حتی طلاق نمیتونه چونکه همه دارایی هاشو به اسم مامانم زده

شاید همین شده دلیل این رفتار مادرت 

به پدرت بگو یک دعوای اساسی راه بندازه و خودش چند روزی بره خونه ی اقوام یا یک هتل و سوییت اجاره کنه. 

مادرت یک تلنگر میخواد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چرااجازه دادین همه چی روبه اسم خودشون بزنن .مگرمادرتون چی وکی هست که بخادپدرتونواذیت کنه باسدوقتی هم ...

من بچه بودم اون موقع اصلا متوجه نمی شدم از مال و اموال چیزی نمی فهمیدم  وگرنه اجازه نمیدادم

مشکلش چیه  زنها از نظر عاطفی خلا داشته باشن با عالم وآدم بد میشن

نه اون زنی که کل اموال بنامشه. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

شاید همین شده دلیل این رفتار مادرت  به پدرت بگو یک دعوای اساسی راه بندازه و خودش چند روزی بره ...

نمیدونم والا فک نکنم فایده داشته باشه

نه اون زنی که کل اموال بنامشه. 

بعضبا حالا چه مرد چه زن اگه احساس کنه ابزار قدرت تو دستشه معمولا هار میشن البته به شخصیت طرف بستگی داره اوم میشناسم خالص دارایی‌اش چند ده میلیارد هست ولی دریغ از یه ذره غرور و سادیسم

نمیدونم والا فک نکنم فایده داشته باشه

می‌دونی ؟ 

مادرت چون می‌دونه پدرت نمیتونه کاری بکنه دور برداشته 

اگه این طرز فکر رو از بین ببرید تا حدی درست میشه 

بعضبا حالا چه مرد چه زن اگه احساس کنه ابزار قدرت تو دستشه معمولا هار میشن البته به شخصیت طرف بستگی د ...

دقیقا 

خیلی از آقایون هم رفتار مشابه رو بعد از بچه دار شدن دارن. چون می‌دونن خانوم ها بعد از بچه مثل قبل نمیتونن زندگی رو ترک کنن و از بچه نقطه ضعف درست میکنن