elay_khanumy مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 576 عنوان کیت تخمک گذاری چرا چهار روزه مثبته 😩 354 بازدید | 8 پست خانوما کسی اینشکلی بوده؟ من میخوام برا بارداری اقدام کنم فولیکول ۱۸ داشتم دکتر هم گف از کیت استفاده کن و ی روز درمیان نزدیکی کن الان چهارروزه کیتم مثبت میشه ، یعنی نمیخواد این تخمک آزاد شه؟؟ چیکار کنم؟ احتمال داره آزاد نشه کلا؟ به زندگیم که نگاه میکنم میبینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ وقت. 1401/11/28 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فااانوووس عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 1482 من ۴ ماهه دارم کیت میزنم ولی فقط ی ماه کیتتم رنگ گرفت و پر رنگ شد یعنی تخمک آراد نمیکنم یا فولی خوب ندارم؟
elay_khanumy مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 576 من ۴ ماهه دارم کیت میزنم ولی فقط ی ماه کیتتم رنگ گرفت و پر رنگ شد یعنی تخمک آراد نمیکنم یا فو ... دونه علامت میاد یا دوتا؟ به زندگیم که نگاه میکنم میبینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ وقت.
فااانوووس عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 1482 واسه شما ممکنه کیتتون پر رنگ مونده باشه شنیدم خطا میده ی وقتایی کیت ،شما اقدام ی روز درمیون رو داشته باشید توکل ب خدا ان شاالله این ماه باردارید
elay_khanumy مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 576 واسه شما ممکنه کیتتون پر رنگ مونده باشه شنیدم خطا میده ی وقتایی کیت ،شما اقدام ی روز درمیون رو داشته ... همچنین عزیزم به زندگیم که نگاه میکنم میبینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ وقت.
فااانوووس عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 1482 دونه علامت میاد یا دوتا؟ اولی که خط کنترله رنگ داره ولی خط دوم هاله س البته نه خیلی محو ولی کمرنگتر از خط کنترل
elay_khanumy مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 576 اولی که خط کنترله رنگ داره ولی خط دوم هاله س البته نه خیلی محو ولی کمرنگتر از خط کنترل خب این ینی قبل یا بعد از تخمک گذاری هستی به زندگیم که نگاه میکنم میبینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ وقت.
فااانوووس عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 1482 خب این ینی قبل یا بعد از تخمک گذاری هستی نه تیمشون درست میزنم ولی نمیدونم چرا پررنگ نمیشه