2777
2789

خانوما کسی اینشکلی بوده؟ من میخوام برا بارداری اقدام کنم فولیکول ۱۸ داشتم دکتر هم گف از کیت استفاده کن و ی روز درمیان نزدیکی کن 

الان چهارروزه کیتم مثبت میشه ، یعنی نمیخواد این تخمک آزاد شه؟؟ 

چیکار کنم؟ 

احتمال داره آزاد نشه کلا؟ 

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  
من ۴ ماهه دارم کیت میزنم ولی فقط ی ماه کیتتم رنگ گرفت و پر رنگ شد  یعنی تخمک آراد نمیکنم یا فو ...

دونه علامت میاد یا دوتا؟

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه شما ممکنه کیتتون پر رنگ مونده باشه شنیدم خطا میده ی وقتایی کیت ،شما اقدام ی روز درمیون رو داشته ...

همچنین عزیزم 

اولی که خط کنترله رنگ داره ولی خط دوم هاله س البته نه خیلی محو ولی کمرنگتر از خط کنترل 

خب این ینی قبل یا بعد از تخمک گذاری هستی