2777
2789
عنوان

قرص لاغرى

352 بازدید | 62 پست

دوستاى مهربون قرص لاغرى خوب كه واقعا لاغر كنه و زياد عوارض نداشته باشه چى پيشنهاد ميدين؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

قرصی که لاغر کنه عوارض داره ببم

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ونوستات البته کنارش ویتامین ها رو بخور

ويتامين دفع ميكنه؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
عههه چه شبیه امشب که همه بچه خوشگلا جمعن اینجا😍😍😍😍 چطوری نهال جونم🤗

سلام عزيزم فدات شم 😍😍😍😍 دلتنگت بودم چطورى😘

سلام عزيزم فدات شم 😍😍😍😍 دلتنگت بودم چطورى😘

فدای تو بشم😍

خوبم عشقم

تو خوبی فدات؟

منم دلتنگت بودم

همیشه کاربریتو نگا میکنم میبینم هستی خیالم راحت میشع♥️

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
تینوئید ریتارد  من کلی لاغر کردم باهاش تو مدت کم

كجاييه؟ بايد لاغر بشم به هر درى ميزنم 

فدای تو بشم😍 خوبم عشقم تو خوبی فدات؟ منم دلتنگت بودم همیشه کاربریتو نگا میکنم میبینم هستی خیالم ...

اى جونم مهربونترينى😍

چقدر خوبه حالا كه تو واقعيت انقدر تنهام و دوستى ندارم حداقل تو مجازى تو هستى😍❤️❤️❤️❤️

كجاييه؟ بايد لاغر بشم به هر درى ميزنم 

ببین ۱ورزش۲رژیم۳اگه ایناجواب نداد عمل کن راحت😁

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

[QUOTE=274903682]اى جونم مهربونترينى😍 چقدر خوبه حالا كه تو واقعيت انقدر تنهام و دوستى ندارم حداقل تو مجازى تو هستى ...[/QUOTE

فدات بشم نهال جونی

عشق منی تو😍🤗

میگم واسه تاپیکت ورزشم میکنی؟

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ببین ۱ورزش۲رژیم۳اگه ایناجواب نداد عمل کن راحت😁

ميخوام عمل كنم ولى بايد اب بشه چربيام كه عمل كنه دكترم😭

چربى هم تو قسمت شكمه لامصب از همه به من وفادارتره

[QUOTE=274903682]اى جونم مهربونترينى😍 چقدر خوبه حالا كه تو واقعيت انقدر تنهام و دوستى ندارم حداقل ت ...

نه اصلا 

قبلا ميكردم ولى الان حال ورزش ندارم ميخوام چربيه شل شه كه برم عمل