یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مرتبا تکرار می کنم هیچ وضعیتی نمی تونه ارامش من و بهم بزنه و همه چیز قابل درست شدنه
من فکر میکنم اگه بیخیال باشم طرف بازم این رفتارش رو ادامه میده و یه روزی بدترین بلاها رو سرم میاره. حس میکنم اگه بیخیال باشم دیگران فکر میکنن من ببوگلابی ام و هیچ ابهتی ندارم و راحت مسخره ام میکنن و حتی دیدم بعضیا بیخیالن تو هر جمعی مسخره اش میکنن اصلا ادم حسابش نمیکنن . منم از همین میترسم مسخره عام و خاص بشم . عین دلقکا باهام رفتار کنن. و سوژه خنده شون بشم بخاطر همین نمیتونم بیخیال باشم حس میکنم به شخصیتم توهین کردن و بخاطر اینکه دیگه تکرار نشه با هر رفتاری که ازارم بده مقابله میکنم البته نتیجه اش جز اعصاب خوردی و متهم شدن به دیوانگی هیچی برام نداره ولی نمیتونم اون لحظه اروم باشم
از خودم دفاع میکنم اگر منظورتون از حفظ ارامش سکوته. دلیلی برای حفظ ارامش نمیبینم. چرا میخواین ارام ...
منم اگه اروم بشینم و چیزی نگم حس حقارت بهم دست میده انگار منو ببوگلابی فرض کردن بخاطر اینکه دیگه تکرار نشه عصبانی میشم ولی خب حس میکنم این وسط فقط منم که اعصابم بهم میریزه طرف مقابل راحت ناراحتم میکنه عین خیالش نیست