2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا اجباری نیست دوما امسال طرحش خیلی راحت تره.قبلا در حد اختراع بود.ولی امسال شاهنامه خوانی و داستان نویسی و موسیقی و .... هم اضافه شده

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اولا اجباری نیست دوما امسال طرحش خیلی راحت تره.قبلا در حد اختراع بود.ولی امسال شاهنامه خوانی و داستا ...

نه به ماگفتن حتما درست کنین یه فیلمم فرستادن ولی سردرنیوردم زیاد

نه به ماگفتن حتما درست کنین یه فیلمم فرستادن ولی سردرنیوردم زیاد

اصلا نباید اجبار کنن...حق ندارند.. 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اول اینکه اجباری نیست میتونی بگی من نمی‌خوام شرکت کنم

نه گفتن حتما وگرنه که من با این حالم ازیه طرف پابه ماهم ازیه طرفم ناراحت میشم بچم پیش دوستاش خجالت بکشه درست نکنه

چرا مگه خیلی سخته من هیچی نمیدونم درموردش😔😔😔😔

نه عزیزم خیلی راحته.ببین بچت تو چه چیزی استعداد داره همون کار رو انجام بده ازش فیلم ۵ تا ۷ دقیقه ای بگیر براشون بفرست.اگر هم اختراع داره یا چیزی ساخته خود اون وسیله رو ببر بده.

مثلا چرخه آب رو روی مقوا درست کنید ببره.

دستمون ازاد گذاشته اصلا نمیفهمم چیکار باید کنم

دوم اینکه برا کلاس اول و دوم بیشتر جمع آوری اطلاعات و طبقه بندی هستش مثلاً شما میتونید یه موضوع مثل سنگ ها یا برگ ها یا گیاهان دارویی و...رو انتخاب کنید و نمونه های مختلفش رو جمع آوری کنی روی یه کارتن پلاست بچسبونی 

کارتن پلاست هم باید سایز 90در120باشه 

یه مقداری در مورد موضوعتون تحقیق کنید 

طوری که بچه بتونه در موردش حرف بزنه 

بعد هر فعالیتی که انجام میدیم باید ازش عکس بگیرید و با تاریخ و ساعت اونو تو یه دفتر به اسم دفتر کارنما یادداشت کنید 

یکی دو تا مقاله کوتاه در مورد اون مبحث هم پرینت بگیرید و روی تابلو کنار نمونه ها تون بچسبونی 

چیزی که مهمه اینه که طرح جابر یه مثلث سه ضلعی که یه ضلعش معلمه 

و وظیفه داره ابهامات رو برطرف کنه  و راهنماییتون کنه اگه خودشم نمیدونه از رابط مدرسه بورسه 

این یه مدل این طرحه که در بخش علمی هست 

بخش دیگه ادبی هست که مثلاً بچه می‌تونه داستان سرایی کنه یا قصه گویی یا نقالی 

اگه استعداد اینجور کارا رو داره بگو تا بیشتر برات توضیح بدم