2777
2789
عنوان

به نظرتون منظور شوهرم چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 48 پست
خب بگو مهم نیست فکر هیچکس فقط من و تو مهمیم ‌‌‌‌‌ .. اگه گفت واسه منم مهم نیست بگو همینک داری ...

اصلا حس خوبی ندارم حس میکنم مگه من چه مشکلی دارم که شوهرم بخواد به زور به بقیه ثابت کنه با من خوبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که😄از خداتم باشه پیش خانواده اونا بهت احترام کنه،حالا شوهرمن تو خونه کلا با بیرون ومهمونی فرق ...

من خوشم نمیاد اصلا از اونایی که تو جمع خیلی قربونش صدقه میرن اکثرا هم بعداً به چیزی از توش درمیاد

اصلا حس خوبی ندارم حس میکنم مگه من چه مشکلی دارم که شوهرم بخواد به زور به بقیه ثابت کنه با من خوبه&n ...

عزمزمه شما تنها مشکلی که داری اینه اعتماد بنفس نداری.خودت رو لایق تمام این حرفا خوب بدون

اصلا حس خوبی ندارم حس میکنم مگه من چه مشکلی دارم که شوهرم بخواد به زور به بقیه ثابت کنه با من خوبه&n ...

از من به شما نصیحت.......کارها و حرف های مرد ها رو خیلی جدی نگیرین! مردا خودشون هم نمیفهمن چی دارن میگن چه برسه به بقیه

عزمزمه شما تنها مشکلی که داری اینه اعتماد بنفس نداری.خودت رو لایق تمام این حرفا خوب بدون

آخه اول ازدواجم خانواده همسرم خیلی منو می‌کوبیدند که بعداً فهمیدم از کجا آب میخوره همسرم هم کلا زود تحت تاثیر قرار میگیره 

به نظرم چیزی که خیلی مهمه اینه که آدم موقع ازدواج حواسش به فرهنگ خانواده ی مقابلش باشه

از من به شما نصیحت.......کارها و حرف های مرد ها رو خیلی جدی نگیرین! مردا خودشون هم نمیفهمن چی دارن م ...

متاسفانه با شناختی که از خانواده همسرم و خود همسرم دارم حسن میگه که خیلی هم بیخودی نگفته یه منظوری داشته

آخه اول ازدواجم خانواده همسرم خیلی منو می‌کوبیدند که بعداً فهمیدم از کجا آب میخوره همسرم هم کلا زود ...

خوب منم همینجور بود.بعد تازه من همسرم طاقت نداشت نارضایتی اونا رو بببینهههه بیاااا ببین الان چجووووووره🤣🤣🤣🤣🤣

خوب منم همینجور بود.بعد تازه من همسرم طاقت نداشت نارضایتی اونا رو بببینهههه بیاااا ببین الان چجووووو ...

وای دقیقا همسر من برای من کم میذاشت که یه وقت مامانش اینا ناراحت نشن منو خرید عقد نبردند بعد مامانم برد گفت دوست ندارم جلو فامیل، بعد جاریم که اومد اونو بردند مادرشوهرم به شوهرم گفت دیگه ما نمی‌خواستم فرق بذاریم و شد دیگه بعد شوهرم گفت نه منم خودم بردمش خرید😳 بعداً به من گفت اینجوری گفتم مامانم ناراحت نشه گفتم واااا من باید ناراحت میشدم عجبا