2777
2789
عنوان

به نظرتون منظور شوهرم چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 48 پست

واااای خرید عقد من۱۸ نفر از خانواده اونا اومده بودن.🤣🤣🤣تازه هرچی من میگفتم این میگفتن نه.بعدم برگشتم چندتا خریدامو خودشون تغییر داده بودن ولی یه حا رفتیم فروشنده گف همه اینا باهات اومدن خرید عقد گفتم آره گفت خدا بهت رحم کنه😐😐😐🤣🤣🤣

متاسفانه با شناختی که از خانواده همسرم و خود همسرم دارم حسن میگه که خیلی هم بیخودی نگفته یه منظوری د ...

حالا هر منظوری داشتن....حتما بهش گفتن جدا شو اونم میگه نمیخوام دوسش دارم و اینطوری میخواد بهشون نشون بده  شما هم جلو اونها محبت کن .......و بسوزونشون  تامام 🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوشم نمیاد اصلا از اونایی که تو جمع خیلی قربونش صدقه میرن اکثرا هم بعداً به چیزی از توش درمیاد

نه من زیادشو خودمم خوشم نمیاد ولی ما دیگه خیلی ساکتیم وابراز علاقه خاصی نداریم جلوی بقیه.یعنی فک نکنم کسی دیده باشه تاحالا🤣کسی خونمونم بیاد بازم همینیم.

فقط تنهایی خودمون کسی ندیده که چقد راحتیم باهم دوست داشتم مثلا همو عزیزم صداکنیم،من حتی پشت گوشیم تلاش کردم بگم عشقم ولی خیلی کم پیش اومده بگم.بعضیا ی جور خانومم خانومم میکنن که آدم میگه عجب زندگی دارن ولی باز میبنی همش جلوی مردمه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
واااای خرید عقد من۱۸ نفر از خانواده اونا اومده بودن.🤣🤣🤣تازه هرچی من میگفتم این میگفتن نه.بعدم برگ ...

یعنی آدم میمونه تو کارشون، بعد من برای جاریمم‌ بهم گفتند نرفتم گفتم به سلیقه خودشونه چی چند نفر با هم راه بیفتند آخرشم هم یه حرفی هست، ولی خیلی زورم‌گرفت از حرف شوهرم

نه من زیادشو خودمم خوشم نمیاد ولی ما دیگه خیلی ساکتیم وابراز علاقه خاصی نداریم جلوی بقیه.یعنی فک نکن ...

همین دیگه ببین من یکی از اقوامم‌ از اینا بودند که جلو جمع خودشونو برا هم تیکه پاره میکردند بعد گندش در اومد مرده چند سال بوده زن دوم گرفته خلاصه بعد از کلی ماجرا آشتی کردند بعد الان دوباره خودشونو تیکه پاره میکنند😐

چی بگم آخه خوشم نمیاد. وجهه خوبی نداره جلو بقیه

همسرم چون خواهر برادر بزرگ مجرد داشت ما  خیلی مراعات اینجور کارها رو میکردیم ولی دیدم خواهرشوهرم خیلی راحت اینکارها رو میکنه، شما هم سعی کن به روی خودت نیاری، حتما همسرت چیزی میدونه که اینکارها رو میکنه 

وای کم کم بی حس میشی.ازخدات باشه بهت حتی اگه رو ظاهر باسه بهت ابراز علاقه کنه.چند وقته ازدواج کردی

۱۳ساله

اصلا منو شوهرم با هم شخصیتی فرق داریم با خانوادش هم فرق میکنم اصلا یه چیزی میگن من چشام چهار تا میشه که الان این چه حرفی بود

توجه میکنن میگن چرا توجه میکنن توچه نمیکنن میگن چرا توجه نمیکنن، بحث میکنن میگن چرا بحث نمیکنن بحث نمیکنن میگن...

خدایی چتونه شما بابا خب شوهرت دوست داره حالا جلو بقیه این زیاد باشه خیلی هم خوب یعنی دلش نمیخواد بقیه فکر کنن میونه‌تون بده...

واقعا چتونههههه

توجه میکنن میگن چرا توجه میکنن توچه نمیکنن میگن چرا توجه نمیکنن، بحث میکنن میگن چرا بحث نمیکنن بحث ن ...

اصلا متوجه منظورم شدین؟؟؟

ایشون داره تظاهری این کار رو انجام میده ولی خب دلیلشو نمیگه گر چه خودم حدس میزنم بعد هم مدل شخصیت من اینطور نیست که بخوام دوست داشتنمو تو چشم بقیه کنم

اصلا متوجه منظورم شدین؟؟؟ ایشون داره تظاهری این کار رو انجام میده ولی خب دلیلشو نمیگه گر چه خودم ...

آها خب قاطعانه باهاشون صحبت کنید اینه راهشه. باهاش بد رفتاری نکنید و توی جمع پسش نزنید این به شدت توی ذوقش میخوره و ازتون فاصله میگیره.

۱۳ساله اصلا منو شوهرم با هم شخصیتی فرق داریم با خانوادش هم فرق میکنم اصلا یه چیزی میگن من چشا ...

چي بگم ....فقط میتونم بگم اهمیت نده.من سه موقع هایی همسرم یه حرفی میزنه میپرسم یعنی چی میگه کلی گفتم.من واقعا کمتر از اون اول زندگی میپچم بهش گفت که گفت چیزی از من نه کم شد و نه زیاد