2777
2789
عنوان

برای ماشین های داخلی....

119 بازدید | 10 پست

اتوماتیک ترجیح میدید یا دنده ای؟ من کوییک اس دارم میخوام  بفروشمش و یه مقدار پول بذارم   کوییک اتوماتیک پلاس بگیرم. نظر شما چیه؟

بداهه،مثل ادامه شعر.
خداییش دیگه داخلی رو چه به اتومات😬شرمنده تازه اونم کوییک...حداقل دنا یا تارا یا برلیانس

بله من میخوام کوییک اتومات بگیرم سه ماه باهاش رانندگی کنم و پول بیشتر بذارم کیا یا هیوندا اتومات بگیرم. میخوام بدونم می ارزه این کار؟

بداهه،مثل ادامه شعر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بعضیا شنیدم اتومات هزینه زیادی داره درسته؟

کلی که نمیدونم

ولی مامانم خدا رو شکر اصلا خرج نداشت براش

تازه به ماشین هم نمیرسه.. به زور روغنش رو عوض کنه

عموم هم کوییک اتومات خرید بعدش اونم راضیه

البته بقول شوهرم قدیمی تر ها گیربکسشون بلژیکی بود. جدیدا رو نمیدونم

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

خب چه کاریه قربونت،شما که داری از همون اول برو کیا و هیونداتو بخر دیگه🙄

خوب اخه من هنوز آنچنان با سیستم اتومات آشنایی ندارم😂😂 گفتم یه سه ماهی کوییک بگیرم بعد عوضش کنم البته شایدم عوض نکنم چون از اون طرف میخوام خونه مو عوض کنم و یه خونه بهتر بگیرم گفتم شاید با همین کوییک موندم😅😅

بداهه،مثل ادامه شعر.