2777
2789

دوستان روظهرگفتم تولدیهویی دخترم ناهاره والان۵نفرجدیداضاف شده۱۶نفرشدن.ظهرناهارع عصرتولدوکیکومخلفات 

بفرمایید که باقیمه چی بزارم سالادکلمم دارم بقیش سوپ شیرخوبه؟قیمه بادمجون تنهایامرغوبادمجونوقیمه؟قیمه وزرشک پلو؟قیمه وته انداز

خدایا بخاطر همه چی شکر

😂منم فردا مهمون دارم فقط کباب و میوه و اینا

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یکی خورشت باشه و یکی مخلوط بهتره. بنظرم قیمه بادمجان که باگوشت قرمز هست و زرشک پلو یا ته انداز مرغ واسه غذا و سوپ شیر هم خوبه. چون زیاد باشه کیک تولد و مخلفات جشن رو نمیتونن بخورن

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
مرغ وبادمجون با قورمه سبزی بهتره قیمه با مرغ یجوریه کلا قیمه واسه مهمونی یجوریه اونم تولد

اخه بساط قیمه روداشتم شمافرض کن اصلاتولدنباشه

خدایا بخاطر همه چی شکر
قیمه و زرشک پلو.

بساط قیمه رواماده کرده بودم ازینورم ۵نفرجدیداضافه شدالان دیگ نمیتونم برم دنبال اضافه کردن موادقیمه میگم کم نیاددوم ل کنم

خدایا بخاطر همه چی شکر