2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه این وسط!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبيعي تواين شرايط تحمل هردوتون كم بشه استرس داريد ومسولين به دوشتون ولي باقهر فقط اوقات تلخي ميشه هم ديگرو درك كنيد ميتونستي بگي عزيزم من خريدارو ميكنم تاجايي كه شد ميرم خونه كارت تموم شد بيادنبالم 

اونم الان سركاربوده ديگه گردش نبوده كه 

به نظرم اگه به مشاور اعتقاد دارین هر دوتون قبل از عقد و اینا کلا یه مشاور برید ببینید به هم می خورید برای ازدواج یا نه 

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

ماهم شبی که قرار بود فرداش عقد کنیم قهر بودیم تازه اون گوشیشو خاموش کرده بود فردا صبحم با قهر عقد کردیم عجب زندگی شروع کردیم😂بعد ۸سال الان که تعریف میکنیم به یچه بازیمون میخندیم شماهم کوتاه بیا گلم بعد برات خاطره میشه تو زندگی خیلی جاها باید کوتاه بیای فقط برای آرامش خودت

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

خب عزیزم پی رفیق بازی که نبوده سرکار بوده 

باید همو درک کنید 

اینحوری پیش برید خیلی دعواتون میشه 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اوایلش همه همینن مخصوصا دم عروسی و عقد و مراسم کوتاه بیا شما ایشونم سرکار بوده پی ولگردی ک نبوده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه