الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معما۷)کسی که آن را می سازد احتیاجی به آن ندارد. کسی که آن را می خرد از آن استفاده نمی نماید و کسی که از آن استفاده می نماید اصلا نمی داند که در حال استفاده از آن است. آن چیست؟
معما۶) مردی بدون هیچ چتر یا کلاهی ساعت ها زیر باران راه می رود. در نهایت زمانی که به خانه می رسد سرت ...
شاید کچله 😂
سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺) (قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻
معما۸)دختری در مراسم خاکسپاری مادر خود عاشق مردی می شود، اما بعد از مراسم هرگز نمی تواند او را پیدا کند یا شماره اش را بیابد. چند روز بعد خواهر آن دختر می میرد و پلیس می گوید که او به قتل رسیده است. چه کسی او را به قتل رسانده؟