2777
2789
عنوان

اون خانمی که با۹۷تومن خونه خریده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال ۹۸نبودهمین پری روزبودمیگفت خودش وشوهرش هم شاغلن ومیتونن باکمی سختی بدهی هاشون رو پس بدن کاش میشد ...

خب همون بود دیگه من نگاه کردم تاریخ تاپیک رو 

برا سال ۹۸ بود بالا اومده بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹
خب همون بود دیگه من نگاه کردم تاریخ تاپیک رو  برا سال ۹۸ بود بالا اومده بود

منوبگوفکرکردم تاپیک جدیده داشتم واسه شوهرم تعریف میکردم چنان خوشحال شدگفت بگومال کجاست پیداش کن من اونجاخونه بگیرم شیرینی چرب بهش میدم🤣🤣🤣🤣

منوبگوفکرکردم تاپیک جدیده داشتم واسه شوهرم تعریف میکردم چنان خوشحال شدگفت بگومال کجاست پیداش کن من ا ...

آره درسته منم دیدمش منتها برا الان نبود

ان شاالله که شما هم هر شهری که هستین همونجا هم صاحب خونه بشین🙏

آره درسته منم دیدمش منتها برا الان نبود ان شاالله که شما هم هر شهری که هستین همونجا هم صاحب خونه بش ...

اصفهان زیر۳میلیاردخونه گیرنمیاد.اونم که پول کمی نیست مجبوریم شهرهای دیگه روبگردیم کجامیشه پیداکرد.صاحب خونه تافهمیدباردارم رنگ به روش نموند.قشنگ به پته پته افتادمیترسم سرسال بگه پاشواون موقع هم میشه یک یا۲ماه مونده به زایمانم بگه پاشین نمیتونم جم بخورم

اصفهان زیر۳میلیاردخونه گیرنمیاد.اونم که پول کمی نیست مجبوریم شهرهای دیگه روبگردیم کجامیشه پیداکرد.صا ...

من خودم مشهدم برج یک امسال با ۲۸۰ تومن شکر خدا خونه خریدیم یکمم خرج داشت که ۳۰۰ و خورده ای درآمد برامون البته طبقه چهارم و خونه ۶۰ متری هست 

هر روز خدارو شکر میکنم بابت همین چون اجاره ها خیلی بالا رفته و استرس سر سال چی میشه رو نداریم 

الان یکم گرونتر شده با پونصد ششصد هم میشه اینجا خرید البته دیگه پایین شهریم ولی خب اونقدرم جای بدی نیس

من خودم مشهدم برج یک امسال با ۲۸۰ تومن شکر خدا خونه خریدیم یکمم خرج داشت که ۳۰۰ و خورده ای درآمد برا ...

اره تومشهدهم خونه خیلی مناسبه یه خونه خیلی شیک ۲خوابه دیدم ۴۰۰زده بودولی تامااومدیم بریم ببینیم یارو فروخته بود.کابینت وکمددیواری وگاز وهود ولوسترهم داشت اتاق خواباهم موکت فرش بود

من خودم مشهدم برج یک امسال با ۲۸۰ تومن شکر خدا خونه خریدیم یکمم خرج داشت که ۳۰۰ و خورده ای درآمد برا ...

کجای مشهدخونه خریدی.من خونه ایی که دیدم تودیوارگلبهارزده بودولی خیلی قشنگ بودهمه چیش