2777
2789

همیشه فکر میکردم مشکلی هست ک دو صفحه درس میخونم خوابم میبره😑😐واقعا خوابم میبره ها

در حدی ک خمیازه میکشم شدییید

بعد یه اتفاقی پیش اومد چند روز فقط بشور بپز بساب 

شب پاشدم دو جور غذا پختم یه تن ظرف شستم و...

شبشم ۴ خوابیدم ۸ پاشدم😐

ن خوابم اومد ن چیزی 

حالااا حرصم گرفته از خودم تو ک عین تراکتور کار میتونی بکنی چرا بخاطر خودت برا ایندت از چند تا کتاب فرار میکنی🥲😑

شمام اینطورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو درس استعداد نداری  مامان من جون بالا میاد یکم کار کنه  اما بگو درس بخون🤧

مگه من گفتم درسم بده:/

منظورم اینه سر درس  حس میکردم بی انرژیم چون ساعتم بالا بود دنبال قرص کافئین اینا بودم ولی تو این قضیه فهمیدم انرژی هست خستگی فقط تلقین

نمیدونم چرا موقع درس خوندن ، جارو کشیدن و ظرف شستن جذاب میشه😂

😂😂😂

ن ولی واقعا درس خیلی چیز خوبیه🥲کار خونه واااقعا خیلی سخته منظورم فقط از لحاظ فیزیکی نیس از لحاظ روانی میگم

یه کار تکراری دو ساعت غذا میپزی یه ساعت ظرف میشوری تو ده دقیقه غذا خورده میشه باااز دوباره ب فکر وعده بعدی باشی😩

مگه من گفتم درسم بده:/ منظورم اینه سر درس  حس میکردم بی انرژیم چون ساعتم بالا بود دنبال قرص کا ...

مگه من گفتم درست بده ؟این استعداد و علاقه ذاتی میخاد 

مامان من توانایی اینو داره ۲۰ ساعت درس بخونه بدون حرف زدن .....

ولی من نمیتونم واقعا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
😂😂😂 ن ولی واقعا درس خیلی چیز خوبیه🥲کار خونه واااقعا خیلی سخته منظورم فقط از لحاظ فیزیکی نیس از ...

بستگی داره دیگه.. عشق تنوعم من ، حتی غذا هم بخوام بپزم دوست دارم محتویاتش متفاوت باشه، قابلمه‌ش فرق کنه با دیروز ، عاشق اینم یه ماه بشه (اون تاریخ خاص) که اسکاجمو با اون اسکاج نویی ک خریدم عوض کنم، عاشق اینم مایع ظرفشویی جدیدمو ک عطر لیمو داره زودتر استفاده کنم.. از طرفی دوست دارم امروز صبح مثلا لب پنجره شیمی بخونم ، فردا درس نخونم تا شب ، بعد شب بشینم کنار شوفاژ روانشناسی بخونم🙂😍در همه حال لذت میبرم و عشق تنوع دارم😁

FREEDOM...🌱🤌🤍
مگه من گفتم درست بده ؟این استعداد و علاقه ذاتی میخاد  مامان من توانایی اینو داره ۲۰ ساعت درس ب ...

ماشالله ب مامانت 

منم مثل تو بودم ولی واقعا میگن تو شرایط سخت قرار بگیری قدر موقعیتتو میدونی،منم بعد اون چند روز اومدم کتابامو بوسیدم گفتم خدایا شکرررت 😂قبلا مثلا ۱۲,۱۳ ساعت رو با غر میخوندم حسودیم میشد ب اونایی ک درس نداشتن ولی واقعا خیلی خوبه

ماشالله ب مامانت  منم مثل تو بودم ولی واقعا میگن تو شرایط سخت قرار بگیری قدر موقعیتتو میدونی،م ...

نمیدونم بستگی به هدف و علاقت داره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
بستگی داره دیگه.. عشق تنوعم من ، حتی غذا هم بخوام بپزم دوست دارم محتویاتش متفاوت باشه، قابلمه‌ش فرق ...

اره دیگه همووون روزمرگی واقعا روح ادمو مریض میکنه حالا برا یکی ممکنه کارای بیرون خسته کننده باشه ولی من  روزمرگی رو تو کارای خونه ب شدت احساس کردم فهمیدم من اصلاااا ادم خونه داری و این حرفا نیستم ولی برعکس تو بیرون حتی تو مطب دکتر منتظر نشستن و انجام کارای اداری و... لذتبخشه برام😂😂