2777
2789

آره، ولی خانوما کلا باید تقویت کنن تا اخر عمر، بخاطر زایمان و خونریزی های ماهیانه و...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره، ولی خانوما کلا باید تقویت کنن تا اخر عمر، بخاطر زایمان و خونریزی های ماهیانه و...

من کم خونی شدید دارم در حدی که راه میرم کلا چشام نمیبینه گاها از سیاهی 

مجردم ..  ولی درمان کم خونی کار غیرممکنی بنظرم میاد🥲

اکانت دست دو نفره فعلا

مادر شوهر من تالاسمی مینور داشت سرم خونی میزد اومد خودشو بست ب چند شیره الان دیگه کم خونی نداره هیچی خوب شد تا دکترها تعجب کرد اصلا دارو استفاده نکرد

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

مادر شوهر من تالاسمی مینور داشت سرم خونی میزد اومد خودشو بست ب چند شیره الان دیگه کم خونی نداره هیچی ...

سرم خونییی یاخدا🥲 منم مینوری ام ولی تاحالا کاری نکردم.. شیره هم حتی اثر نمیکنه رو من

اکانت دست دو نفره فعلا
اصلا امیدی ندارم🤦‍♀️

چرا امید نداری آخه

الان تالاسمی رو هم درمان میکنن

چه برسه کم خونی 

یعنی دور از جون مگه از مریضیای صعب العلاجه؟؟؟ یه کم خونیه دیگه

فقط باید پیگیر باشی

خودتم حتما از شیره های سنتی استفاده کن و....

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
من کم خونی شدید دارم در حدی که راه میرم کلا چشام نمیبینه گاها از سیاهی  مجردم ..  ولی درم ...

علاوه بر شیره انگور، ژل رویال و گرده گل هم برا کم خونی خیلی خوبه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

من کم خونی شدید دارم در حدی که راه میرم کلا چشام نمیبینه گاها از سیاهی مجردم .. ولی درمان کم خونی ک ...

کم خونی درمان داره قطعا... 

من هم داشتم. 

رفتم طبیب سنتی. 

بادارو و تغذیه درمان شدم.. 

الانم تغذیه سالم و ادامه میدم که دیگه کم خون نشم.. 

رفتم پیش طبیب احمدی. 

بسیاااار کار درست ان و بامهارت... 

محمدشهر کرج هستن.. تقاطع دشت بهشت.. ساختمان قائم.. شماره منشیشونم 09365797893