2777
2789

سلام دوستان 

خودمم استان کرمانی ام اما خود شهر کرمان رو خیلی خوب بلد نیستم فردا صبح تا عصر باید کرمان باشم برای ناهار یه رستوران میخوام که تمیز و باکیفیت باشه 

هربار میریم ازبس گشنه هستیم و نمیدونیم کجا بریم آخر میرسیم به فست فود😑😑😑

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

ادرس بدید بعدا میام میخونم 

همین الان هم تشکر میکنم از دوستانی که راهنمایی میکنند سپاس😍

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

ببخشید یه سوال داشتم چاوبار دقیقا کجای کرمان میشه؟

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یه سوال داشتم چاوبار دقیقا کجای کرمان میشه؟

نشنیدم

من بچه رفسنجانم کرمان رو خیلی خوب بلد نیستم دوستان اومدن راهنمایی میکنن

نشنیدم من بچه رفسنجانم کرمان رو خیلی خوب بلد نیستم دوستان اومدن راهنمایی میکنن

ممنونم از لطفتون 🙏♥️

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
رستوران البرز

جواب پست منم میگی 🥺

جواب پست منم میگی 🥺

اولین‌ باره به گوشم میخوره وگرنه حتما کمکت میکردم گلم

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
اولین‌ باره به گوشم میخوره وگرنه حتما کمکت میکردم گلم

ممنونم

من هم کرمانی نیستم اما منظورت احیانا جوپار نیست؟ 

یه دوستی کرمانی داشتم میگفتم تو شهر کرمان قسمت چاوبار هستم شایدم جوپار باشه من اشتباه میکنم.

جوپار کجای کرمان میشه دقیقا تو شهر شه؟

یه دوستی کرمانی داشتم میگفتم تو شهر کرمان قسمت چاوبار هستم شایدم جوپار باشه من اشتباه میکنم. جوپار ...

راستش من با وجودی مال استان کرمان میستم اما شهراش رو بنا به دلایلی خوب میشناسم😅

چاوبار که نشنیدم اما همون جوپار بله یکی از شهرهای استان کرمانه که البته توی خود شهر کرمان نیست باید از شهر خارج سید اما خیلی نزدیک کرمانه شاید زیر یک ساعت مسافتش باشه اگر اشتباه نکنم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
راستش من با وجودی مال استان کرمان میستم اما شهراش رو بنا به دلایلی خوب میشناسم😅 چاوبار که نشنیدم ا ...

ممنونم از این که گفتی بهم 🙏😍♥️❤️

خ‌اهش قشنگم 😍♥️

😘😘♥️