2777
2789
عنوان

اونایی که سنتی ازدواج کردن بیان

829 بازدید | 37 پست

سلام خانوما 

اونایی ک سنتی ازدواج کردن چقدر طول کشید عاشق همسرشون بشن؟ 

بعد چند وقت با شوهرتون خیلی راحت شدین

اصلا عاشق شوهرتون شدین؟ 

حسرت اینو ندارین ک اول عاشق میشدین بعد ازدواج میکردین؟ 

بنظرتون کدوم نوع ازدواج بهتره ؟

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

هیچ وقت عاشق اش نمیشم 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

من همون اول که اومد خواستگاری عاشقش شدم اگه نمیشدم که اصلا قبول نمیکردم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه ازدواج زوری نباشه و اون مرد هم آدم خیلی خوبی بمونه راحت میشد عاشقش شد 

اما اگه زوری باشه یا اون مرد ایده آل نباشه سخته واقعا

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

اگ سنتی نبودم گذشته شوهرمو میدونستم الان حرص میخوردم الان حداقل نمدونم قبلنش چخبر بوده

من اوایل شوهرم خیلی صمیمی بود من نه اصلا دوست نداشتم باهاش حرف بزنم یه سه چهارماه بعد بهش وابسته شدم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

من ۵ ساله ازدواج کردم از وقتی یادم میاد خیلی خیلی با هم راحتیم در هر موردی

عاشق شدن قبل ازدواج نه دوست ندارم

ولی اینکه یه ته علاقه ای قبل ازدواج باشه بهش ته دلت بکم ببرزه بعد ازدواج کنی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

عاشقش نشدم ولی خیلی دوسش دارم ... یعنی اون حس عاشقیو ندارم...

زندگی عاالی و بی نقصی دارم اخلاقش هم خیلی خوبه . 

اما ب نظرم ازدواج سنتی شانسیه ...

شاید یکی شانس نیاره چون طرفو نمیشناسه..

اگ برگردم سنتی ازدواج نمیکنم . اول اشنا میشدم باهاش...

من سنتی ازدواج کرده بودم دوران نامزدی چند ماه بعدش ازش خوشم اومد خوشتیپ سرزبون دار بود این باعث شد گول بخورم😅 خلاصه با اینکه دوسش داشتم و دارم طلاق گرفتم الان پشیمونم.فقط نپرسین چرا که طولانیه

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

اگه عشقی قرار باشه تو اینده بوجود بیاد از همون صحبتای اولیه و ظاهر و اینا مشخص میشه من علاقه نداشتم و ازدواج کردم ب اصرار خانواده ک سنت میره بالا مورد خوبیه... ولی نباید ازدواج میکردم اینجوری