2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه مشت فرصت طلب راه و چاهشو بلدن، باورت میشه  یه خانواده میشناسم 5 تا ماشین برندن شدن تاحال ...

چطوری آخه😐😐😱

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من فکر میکردم این سری که پولی شده  دیگه همه اونایی که پول میریزن برنده میشن

خدا میدونه چه نقشه ایی داشتن که دنیایی پول مردم رو گرفتن یه مدت بلوکه کردن بعدشم هیچی

من تازه گواهینامه گرفتم به امید ثبت نام ماشین همه تلاشمو واسه گواهینامه گرفتن کردم تایپیکتو دیدم ن ...

اینم شانس مایه...حالا که پولی شده باید 90میلیون تو حسابت باشه تا بزارنت قرعه کشی...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نمیدونم از بورس میخرن

ازبورس که دگه قرعه کشی نمیخوادتوهم پول داری بخر راه وچاه نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ازبورس که دگه قرعه کشی نمیخوادتوهم پول داری بخر راه وچاه نداره

بورس درسته که قرعه کشی نداره ولی تعداد خودرو ها محدوده و بعد هم بر اساس عرضه و تقاضا هستش و اونم نسبت به بازار تفاوت چندانی نداره و باید کل پول هم در حسابت باشه

بورس درسته که قرعه کشی نداره ولی تعداد خودرو ها محدوده و بعد هم بر اساس عرضه و تقاضا هستش و اونم نسب ...

من خودم توبورس کالاهستم وبراماشیناشرکت کردم مراحل میدونم این پست درجواب اون کاربرگفتم که گفت یه خانواده ۵نفرشون برنده شدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖