2777
2789
عنوان

تجربه ی بعد از کات

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 29 پست

عزیزم فکر میکنم این ربطی به جادو و حنبل نداشته خودش جای دیگه سرش گرم بوده چون اینایی که میگی دیدم طرفم جای دیگه سرش گرم بوده 

سه سال هم زمان کنی نیست و نمیتونی فراموش کنی فقط کمرنگ تر میشه یه مدت خودت رو خوب تخلیه من ولی کم کم کمرنگش کن

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
تا ی ماه به خودت فرصت بده عزاداریاتو گریهاتو ناراحتیاتو کن و بعد اون بشو ی دختر قویی که کسی نتونه نا ...

خیلی حالم داغونه حتی به خودکشی فکر میکنم کاش بتونم دووم بیارم و رد شدم کاش بگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر از اول نباید پا تو این رابطه ها گذاشت چون میشی مهره ی سوخته 

اون دیگه ولت کرده دیگه فکر کردن بهش معنی نمیده تو خودتو بساز ، ایندتو بساز ،اون ارزشش رو نداره، 

ببین اینو بهت بگم اون حتی باهات میموند بازم از نظرم ادم خوبی نبود

چون پسر خوب به حرمت خواهرش نزدیک هیچ دختری نمیشه نه مخ میزنه نه مخش زده میشه. تمام

در ضمن متاسفم برا دخترای سرزمینم که با چهارتا دوستت دارم و عاشقتم و قصدم باهات ازدواجه سریع گول میخورن آخه بنده ی خدا همینا رو ی آدم تو خیابون هم بهت میتونه بگه 

دختر پاشو دیگه بسته اون مرده دیگه

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد
پی چرا من هنوز نتونستم؟🤕💔

چون هنوز تو فکررفتنای بقیه ای 

من میگم همش ی ماه به خودتون فرصت بدین بعد اون دیگه حتی سمت فکرش نرین

این لحظه ای که من دارم الان میگذرونم تو میگذرونی امشبی که داره تموم میشه هیچوقت برنمیگرده چرا باید با فکر کردن ب ی ادم بی لیاقت بگذره؟چرا تو زندگی الان نباشیم؟مگه قراره با فکر چیزی عوض شه؟

نمیدونم چقد طول میکشه  ولی خب یسری چیزا از اول مشخصه مث اینکه گفته خانوادم مخالفن و باید بین ش ...

شما خیلی خانومانه و منطقی جواب دادید آفرین . من همه ی حرغاتون رو کاملا درک کردم‌. خودم ده سال پای کسی تلف شدم واقعا اون سال ها رفته بود و من تلاش میکردم واسه ی نگه داشتنش اون برنامه هاسو چیده بود و عملی میکرد. مردا واقعا پیچیده أن ، زن تا پای جونش سعی میکنه یه رابطه رو‌حفظ کنه درصورتی که مرد برنامه های زندگیشو چینده و ......

خیلی حالم داغونه حتی به خودکشی فکر میکنم کاش بتونم دووم بیارم و رد شدم کاش بگذره

منم الان دارم به حرفهای اون موقع خودم میخندم که میگفتم خودکشی میکنم همه چیز تموم شد حتی تا چند وقت پیش میرفتم پروفش رو چک میکردم الان انگار پاک شده از زندگیم

عزیزم فکر میکنم این ربطی به جادو و حنبل نداشته خودش جای دیگه سرش گرم بوده چون اینایی که میگی دیدم طر ...

دلم برای خودم میسوزه دلم برای این سه سال از عمرم میسوزه ک هدر رفت دلم داغه داغ 

وقتی بیاد بهت بگه تو درس عبرت شدی برام جیگرم اتیش گرفت 😭😭😭😭

کاش خدا توانشو بهم بده ک کنار بیام یا جونمو بگیره راحت شم

دلم برای خودم میسوزه دلم برای این سه سال از عمرم میسوزه ک هدر رفت دلم داغه داغ  وقتی بیاد بهت ...

پس با کارات نشون بده در حدت نیست ، فراموشش کن حرفاشو این میشه ی انتقام برات، همون بهتر رفت با این وضعیت که به خودش می‌رسید یکی از ما بهترون پیدا کرد رفت 

(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه.  )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال می‌پنداری ،میخندد
شما خیلی خانومانه و منطقی جواب دادید آفرین . من همه ی حرغاتون رو کاملا درک کردم‌. خودم ده سال پای کس ...

لطف دارید عزیزم ممنون 

اره دقیقا چون ما خانما خیلی وقتا طرفمونو بخودمون ترجیح میدیم و همش همین باعث میشه اسیب ببینیم 

اما یسری از اقایون که اتفاقا تعدادشون کمم نیس شرایط و مسائل خودشون اهمیت بیشتری براشون داره تا اون زن تو زندگیش 

و از کارایی که میکنن کاملا مشخصه 

کاش رک و پوست کنده بگن نمیخوایم که طرفم یفکری برا زندگیش بکنه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
دلم برای خودم میسوزه دلم برای این سه سال از عمرم میسوزه ک هدر رفت دلم داغه داغ  وقتی بیاد بهت ...

عزیزم اینا میشه یه تجربه تو هنوز سنی نداری که غصه میخوری از این تجربه ها برای رابطه های بعدی استفاده میشه و اینم مطمعن باش اون بهت خیانت کرده بود و سرش جایی با کسی گرم بوده من این رفتار رو دیدم 

شما خیلی خانومانه و منطقی جواب دادید آفرین . من همه ی حرغاتون رو کاملا درک کردم‌. خودم ده سال پای کس ...

امیدوارم الان حال دلت خوب باشه و خوشبخت باشی قشنگم ❤️😍

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
مرسی ک با حرفات اروم ترم کردی

خداروشکر عزیزم ❤️🙃

این روزام میگذره گلم طاقت داشته باش🌹🥺