2777
2789
عنوان

دمنوش

973 بازدید | 7 پست

سلام خانما تاحالا کسی بادمنوش درمانی مخصوصا دمنوش های نتیجه گرفته؟ من خودم برخلاف نظرات منفی که بعضی ها درمورد دمنوش درمانی دارند به دلیل مشکل حاد معده دمنوش های نیوشا زیر نظریک استاد کاربلد تهیه کردم و خداروشکرمشکلات معدم روبه بهبود هست میخاستم ببینم کسانی بودن مثل من که نتیجه خوب گرفتن؟ من دچارسردی زیاد معده وریفلاکس بالابودم که باعث شده بود خیلی ازغداهای موردعلاقم رونتونم بخورم

بله درضمن من هم مشکل معده که حل شد ازقسمت شکم هم لاغرشدم که واقعا خیلی خوشحالم کرد چون این شکم من حتی بارژیم هم لاغرنشده بود پس شما برای تنبلی تخمدان هم نتیجه گرفتین؟ دخترم 19 سالشه وتنبلی تخمدان داره پس حتمابرای اونم تهیه میکنم دخترم ازبس قرص وداروهای شیمیایی مصرف کرده خسته شده وروند درمانش رووول کرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطریه سری نظرات منفی  که تونی نی سایت بود خودم خیلی میترسیدم و شوهرم اجازه نمیداد ولی وقتی روند بهبودم رودید خودش هم مشتاق شدبرای مشکل سنگ کلیه تهیه کنه

ده سال پیش زخم معده داشتم طوری که حتی چایی نمیتونستم بخورم، شروع کردم تقریبا تا ۲۰ روز ، یه روز دمکرده بابونه خوردم یه روز دمکرده ی آویشن البته تا یه مدت پرهیز غذاییم داشتم

توی این ده سال خداروشکر دیگه اصلا مشکل معده نداشتم