2777
2789
عنوان

مامانم سخته شه خونشون چیزی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2994 بازدید | 95 پست

چرا باید با چنین خانواده ای رفت و آمد کنی؟ سالی یبار بسه.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

دختر جان مادر من زنگ ميزنه هي اصرار رو اصرار كه پاشو بيا اينجا بعد من ميرم اخم و تخم ميكنه حرفاي ناراحت كننده ميزنه اولا ناراحت ميشدم اعصابم خورد ميشد ولي الان اصلا اهميت نميدم با پدرم و خواهرم ميگم ميخندم انگار هرچي اهميت نميدم بهتره به نظر من خودت بزن به پررويي برو بخور با پدرت بگو بخند كن برگرد برو خونت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متاسفم برای تفکرت  کی تموم میشید شماهاااا

برا خودت متاسف باش خانوم.

برای بچه هات و نسل خودت متاسف باش ک فرق حلال حرومو نمی دونند فرق لقمه پاک و غیرپاکو نمی دونی و...

فعلا شما تموم شو تا بعد.

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa

عیب نداره دیگه مطلقا نمیشه گفت پدر مادر بهترین و دلسوزترینن ،پدر منم بلایی سرم آورده کارایی علیه من انجام داده بهرکی بگم بهم میگه این پدر واقعیت نیس یا همین جوابایی ک بهت دادن ،باید پذیرفت و کنار اومد 🙂

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

مامان منم تا بی پول بودم محلم نمیداد راضی نمیشد برم خونشون.الان ک وضعیتم یکم تغییر کرده همش پیگیرمه ک برم خونشون و هی بهم محبت میکنه پولکی مادره من.

با پول ادمو دوسداره هوف چقد شبا ب کاراش فک میکنم میگم مگه من دختر خوندش بودم ک این رفتارارو باهام داشت😑😑

هردو پدرو مادر خودم هستن....بابام باهام خوبه ...مامانم خوبه ولی تا وقتی خونشون نرم 

نمیدونم شاید ازدواج کردی اوایل کم رفتی پیشش یا یه وقتی مریض بوده نیاز داشته نرفتی سر بزنی کمکش کنی. الان به دل گرفته لج کرده‌. یک بار با خودش منطقی صحبت کن شاید حرفی داشته باشه

اونجا که گفته «میخوای بیای غذای ما رو بخوری» نتونستم جلوی خنده مو بگیرم 😂🤦‍♀️می کفایت نترس نمیام همه ش رو خودت بخور 😶😐

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اینو خوب گفتی. باید اهمیت ندی

بخدا من كلي كلنجار رفتم با اين موضوع يه وقتايي از غصه مريض ميشدم ميگفتم خب چه مرضي تو خونم ميشنم ديگه بعد زنگ ميزد اصرار ميكرد بيا الان خيلي عادي رفتار ميكنم فيلم ميينم با خواهرم ميريم بيرون به نظرم يكم بي توجهي خيلي خوبه 

نمیدونم شاید ازدواج کردی اوایل کم رفتی پیشش یا یه وقتی مریض بوده نیاز داشته نرفتی سر بزنی کمکش کنی. ...

خداوکیلی اگر مادرشوهر همچین کاری میکرد، این همه فلسفه برای توجیه رفتارش می بافتید؟! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
چیکاربه این چیزادارید؟ 😐اولاکه پول توی زندگی مشترک هم واسه زنه هم مرد.بعدشم حتماراضیه دیگه .به بقیه ...

سوال منم از شما نبود. دقیقا ب بقیه چه ک ب جا اسی جواب میدن.

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa