2777
2789
عنوان

کی قراره جواب خوبیامو خدا بده؟؟؟

152 بازدید | 14 پست

یه مادربزرگ فلج که همه جوره کاراشو انجام میدم 

از دکتر رفتن و تفریح و غذا درست کردن و خرید و ...

بقیه نوه هاش ماه به ماه بهش سر نمیزنن 

همه این کارا رو میکنم که خدا برام جبران کنه 

اخرشم تو کارم گره افتاده 

مشتری ندارم ، مدرک دانشگامم که بدرد نمیخوره همه استخدامی ها شده با پارتی 

بعد همون کسایی که ماه ب ماه ب مامان بزرگم سر نمیزنن درامد های انچنانی دارن 

من باید با حسرت به بقیه نگاه کنم فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه اینه که محبت و خوبی کردنت از ته دلت نی داری محبت میکنی و دنبال جبرانی واگذارش کن ب خدا و برای رضای خدا انجام بده و محبت کن و ببین چ زود نتیجشو میبینی عزیزم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

هرکاری میکنی خوبی میکنی منتظر جبران نباش برای دل خودت یا شادی یک نفر انجام بدی خیلی بهتره من هروقت کار خوبی میکنم بدون منت و انتظاره هر وقت دلی رو شاد کردم خدا دل منم شاد کرده

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگ تره🥰
هرکاری میکنی خوبی میکنی منتظر جبران نباش برای دل خودت یا شادی یک نفر انجام بدی خیلی بهتره من هروقت ک ...

منم منتی به سر کسی ندارم از خدا میخام جبران کنه 

خوش بحال اونها که خدا تو دنیا جواب کارهای خوبشون رو نمیده . من کتاب سرگذشت خوندم کسانیکه تجربه مرگ داشتن گفتن چقدر حسرت خوردیم بابت کارهای خوبی که خدا تو دنیا جوابشون رو داده . توی اخرت قطعا پاداش ها بسیار بالا هست . هیچی تو دفتر خدا گم نمیشه

ایشالله اون دنیا. این دنیا که ارزشی نداره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خوش بحال اونها که خدا تو دنیا جواب کارهای خوبشون رو نمیده . من کتاب سرگذشت خوندم کسانیکه تجربه مرگ د ...

دقیقا منم اون رو ک اون قسمت زندگی پس از زندگی و دیدم همش میگم خدایا این دنیا جواب خوبی هامو نده بزار واسه اخرتم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️