يه زمين ديديم اما پولمون كمه ميشه دعا كنيد جور بشه؟؟؟
خيلي دلم گرفته دوس ندارم از دستمون بره😔
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه حدیث خوندم از پیامبر که می فرماید دعا های شما مستجاب میشوند تا زمانی که نگویید دعا کردم ولی ...
خواهر از صبح تاحالا چیزی نخوردم ۵ساعت استغفار کردم با شکم گرسنه به خدا گفتم بهمون پول بده سرمایه بده شوهرم دیشب درباره استغفار داستان تعریف کرد که استغفار چه کارها که نمیکنه
کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده
من ميگم دعايي كه براورده نشه حتما به نفعم نبوده ولي واقعا نياز دارم به اين زمين از مستاجري خسته شدم
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه