2777
2789
عنوان

بچه ها از یکی از فامیلای شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم نمیدونین چه حس کثیفیه کاش برای هیچکدوم از شما پیش نیاد

بهت حق میدم 

ولی مقصر همسرت نیست این خانم خیلی چیپ داره برخورد میکنه

اخه یکم برا خودش ارزش قائل نیست تعجب میکنم

ما سال به سال خونه فامیل درجه یک نمیریم ایشون یه کاره پامیشه میاد خونه دوست پسر سابقش🫠

ای وای بر این صبر بی صدای ما…
اره عزیزم نمیدونین چه حس کثیفیه کاش برای هیچکدوم از شما پیش نیاد

وااااا باهم دوست بودن؟من به هیچ وجه دعوتشون نمیکردم همسرمم میگفت زشت میگفتم اوکی منم زنگ میزنم حواستگارای قبلمو دعوت میکنم

ناراحت بشن بهتر 

شوهرت همیشه مبادی آدابه

یافقط برا اون دختر؟

حالاشوهرت،    ،، دختره چقد بیشعوره بنظرم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شوهرت همیشه مبادی آدابه یافقط برا اون دختر؟ حالاشوهرت،    ،، دختره چقد بیشعوره بنظرم

کلا مهمون دوسته اما درک نمیکنه که رو اون حساسم حداقل ایشونو نادیده بگیره... اینه که ناراحتم

دیگه اعصابم نمیکشه خستم خیلی خسته😭

شماخانم اون خونه ای وقتی میخوادکسیودعوت کنه بایدباشما مشورت کنه نه شمانه اون نمیتونین مهمونی دعوت کنین که یکدومتون خوشش نمیادازش.بهش بگواگه میخوای دعوتش کن غذادرست کردنوپذیراییش باخودت 

دیگه اعصابم نمیکشه خستم خیلی خسته😭

یعنی اعصاب شماروخوردمیکنه که اونودعوت کنه بگوارزششوداره بین ماخراب بشه بخاطریه فامیل دور.بگوتوبری شهرشون مطمعاباش اصلاهیچ حسابت نمیکنه چه برسه دعوتت کنه خونشون