2777
2789
عنوان

رنگ پوست سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 67 پست
من اینقدر دلم اینطوری شکسته سر سبزه بودنم  من بدنم خیلی سبزه نیس اما صورتم😔

منم همینطورم ولی خب اینجوری نگو. خیلیم قشنگه😍بین رنگ پوست سفید و سبزه فرقی نیست از نظر من

کاربری دست دونفره..من و دوستم
سبزهها قوی ترن  تو کرونا بیشتر سفیدا مردن .

😂😂😂😂😶

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم خودتی اسی

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بخدا ک سبزه ها تو دل برو ترن .بهش،اخم میکردی بابت جمله ای ک گف مسخره میکنن دیگه پیشش نرو واسه ترمیم

عزیزم مرسی❤اره واسه ترمیم دیگه میرم جای دیگه

سبزهها قوی ترن  تو کرونا بیشتر سفیدا مردن .

🤣🤣🤣🤣

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

من یه جنوبی هستم  ما افتاب خیلی داغی را داریم هرچقد که سفید باشی اینجا پوستت سیاه میشه میسوزه .. من هیچوقت دغدغه رنگ پوستم ندارم  وقتی میبینم بیماران سرطانی چقد درد میکشن  

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم
عجب خری بوده بعد وایسادی کار اتجام دادی؟؟ دیگه نباید اونجا انجام میدادی

مجبور بودم عزیزم اخرای کارم بود ناخن رو چسبونده بود فقط لاک مونده بود بزنه ، اما دیگه هرگز پیشش نمیرم

مجبور بودم عزیزم اخرای کارم بود ناخن رو چسبونده بود فقط لاک مونده بود بزنه ، اما دیگه هرگز پیشش نمیر ...

اره. نرو

منم چن روز پیش یکی اینطوری حالمو گرفت

پوستم سفیده)البته مهم نیست) اینو گفتم ک بدونی سفید هم باشی یه چیزی بارت میکنن ادم بیشعور فضول زیاده

شماره ش رو نداری؟ ......اگه داری یه پیام بلند بالا بهش بده.......من شما رو نمیشناسم ولی واقعا با خو ...

آره دارم شمارشو خیلی دوست داشتم بهش بگم اتفاقا ، ولی مشخص بود شعورش خیلی کمه

عزیزم مرسی ازتون ببخشید اگر ناراحت شدین❤واقعا دلم شکست همونروز

ببخشیدا اون زنه چقددد اسکلو سست عمره والا تو پیشاروی نگا میکنم دستا سبزه هیچی سیاهم هست که خیلی ناخن ...

همین که ادعای روشن فکریشون میشه از همه چیز بدتره😂🤦‍♀️

رنگ سفید خب برای عکس دست بهتره لاک هم همه رنگی بهش میاد،راست گفته،ولی چرا باید بدت بیاد؟مثلا اونایی که چشمشون قهوه ای هستش ارایشگر بهشون میگه هر رنگ سایه چشمی بهتون میاد،فقط رنگشو بگین به ما نه،باید از چشم قهوه ای بدمون بیاد؟واقعیته دیگه

🇮🇷🇷🇺