یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رژیم کتوژنیک چیست؟ رژیم کتوژنیک رژیمی با کربوهیدرات پایین و چربی بالا است که به رژیم اتکینز شباهت زیادی دارد. این رژیم مصرف کربوهیدرات را کاهش می دهد و چربی را جایگزین آن می کند. کاهش کربوهیدرات بدن را در حالت متابولیک به نام کتوزیس قرار می دهد. وقتی بدن در این حالت قرار می گیرد چربی را برای دریافت انرژی می سوزاند و چربی ها در کبد به کتون ها تبدیل می شود که انرژی را برای مغز فراهم می کند. رژیم کتوژنیک قند خون و سطح انسولین بدن را کاهش می دهد و با افزایش سطح کتون ها برای سلامتی بسیار مفید هستند.
بامداد خمار💜 کاهش وزن گروهی تا عید💜 من می توانم چون اراده قوی دارم😊. وزن اولیه ۶۴🧡 وزن هدف ۵۰🧡 قد ۱۵۰🧡 گروه نارنجی🧡
کتوژنیک خره افتضاحه نه میوه نه شیر نه پنیر من تحملشو ندارم دو هفته گرفتم موهامم ریخت
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
غذاهای غیرمجاز در رژیم کتوژنیک در رژیم غذایی کتوژنیک غذاهایی که کربوهیدرات بالایی دارند مصرف نکنید. در ادامه لیستی از غذاهایی که باید در رژیم کتوژنیک کمتر مصرف شوند، آمده است که عبارتند از: غذاهای شیرین: نوشابه، آب میوه، اسموتی ها، انواع کیک و بستنی، آب نبات و… نشاسته: گندم، برنج، ماکارونی، غلات و… میوه: تمام میوه ها به جز بخش های کوچکی از توت ها مثل توت فرنگی حبوبات: نخود فرنگی، لوبیا، عدس، نخود و… سبزیجات ریشه ای: سیب زمینی، سیب زمینی شیرین، هویج و… محصولات رژیمی یا کم چرب: این غذاها فراوری شده هستند و کربوهیدرات بالایی دارند. چاشنی ها و ادویه جات: این غذاها دارای شکر و چربی های ناسالم هستند. چربی های ناسالم: مصرف روغن های گیاهی فراوری شده و مایونز را کاهش دهید
بامداد خمار💜 کاهش وزن گروهی تا عید💜 من می توانم چون اراده قوی دارم😊. وزن اولیه ۶۴🧡 وزن هدف ۵۰🧡 قد ۱۵۰🧡 گروه نارنجی🧡