2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم درسموادامه بدم

195 بازدید | 13 پست

بچه دارم...

۳۰سالمه.

دیپلم هنرستان دارم خیلی دوس دارم درسمو ادامه بدم ..

امانمی دونم چه رشته ای برم؟

چه دانشگاهی؟

چه طوری؟

میتونم اصلایانه؟

سردرگمم

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

اون موقع درسم خوب بودمعدلم ۱۹بود الان۱۰سال میگذره نمیدونم میتونم حفظ کنم یاخنگ شدم😂

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون موقع درسم خوب بودمعدلم ۱۹بود الان۱۰سال میگذره نمیدونم میتونم حفظ کنم یاخنگ شدم😂

من یکی رو میشنام دبیر ورزش دبیرستان دخترانه بود با دو تا بچه کنکور شرکت کرد و الان دار ترم یک پزشکی میخونه

یه سری رشته های بدون کنکور هست میتونی تو دانشگاه بخونی حتی دانشگاه دولتی هم میشه. بازم به علاقت نگاه ...

دانشگاه دولتی بدون کنکور؟؟

من یکی رو میشنام دبیر ورزش دبیرستان دخترانه بود با دو تا بچه کنکور شرکت کرد و الان دار ترم یک پزشکی ...

منم همین افرادو دیدم مشتاق شدم

سلام عزیزم خوبی ؟  ببخش اینجا مزاحمتون شدم یه سوال داشتم ازتون لطفا. تو یه تاپیگ دیدم گفته بودین بچه تون حساسیت داشته . خواستم بپرسم الان شکر خدا خوب شده ؟ و اینکه گفته بودین تست داده بودین که به دردتون نخورد. تست پوستی دادین یا خون و اینا ؟ چون منم تست پوستی برای پسرم دادم میخوام بدونم صحتش چقدره ببخشید طولانی شد 

سلام عزیزم خوبی ؟  ببخش اینجا مزاحمتون شدم یه سوال داشتم ازتون لطفا. تو یه تاپیگ دیدم گفته بودی ...

سلام عزیزم تست پوستی دادم ۴ماهگی حدودا که گفت فقط به تخم مرغ و لبنیات ومرکبات حساسیت داره درصورتی که به خیلی چیزای دیگه خساسیت داشت عیرازاینا تست ۱۰۰درصد نیست اخرم ادم باید خودش امتحان کنه آره خداروشکر الان تقریبا خوب شده گه گداری چیزی بهش نسازه درحد چندتادونه کوچیک رولپشه که اهمیت نمیدم. ازیکسالگی تقریبا عذای سفره رو خورد به جزلبنیات که اون والان که ۲۰ماهشه کمکم دارم بهش میدم

سلام عزیزم تست پوستی دادم ۴ماهگی حدودا که گفت فقط به تخم مرغ و لبنیات ومرکبات حساسیت داره درصورتی که ...

فدات بشم خداروشکرر حالش خوب شده. راستش منم برای پسرم تست دادم . توی تستش تخم‌مرغ و گندم منفی بودن. تا وقتی خودم شیر میدادم نون لواش و حلوا آرد گندم میخوردم‌مشکلی نداشت خوشحال بودم که به گندم حساسیت نداره الان میترسم‌میگم نکنه به گندمم ناراحته هنوز براش تست نکردم

فدات بشم خداروشکرر حالش خوب شده. راستش منم برای پسرم تست دادم . توی تستش تخم‌مرغ و گندم منفی بودن. ت ...

ازتستهانترس کم کم بده بهشدکترپسرمن خیلی اسرار داشت قبل ازیکسالگی همه چی روتست کنم براش حتی یه بارسرم دادزد گفت نترررررس بده بهش🤣🤣

والا من خیلی میترسم شب و روزم پر استرسه

منم گدروندم این روزها رو امانترس آلرزی بیماری نیست بابزرگترشدن سنشون ازبین میره 

منم گدروندم این روزها رو امانترس آلرزی بیماری نیست بابزرگترشدن سنشون ازبین میره 

فدات بشم خدا از دهنت بشنوه خدا کنه منم یه روزی ازین شرایط در بیام و بتونم کس دیگه رو دلداری بدم و بهش امید بدم