2777
2789
عنوان

خرج سفر کیش؟کسی میتونه دقیق بگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 52 پست
یه کیش برای مردم شد آرزو سال ۹۰ با ۲۰ تومن میشد ۴ نفری بری تور مالزی  😭😭😭😭😭😭 ما که دیگ ...

اره بخدا منم فقط،بهش،فکر می‌کنم میگم کاش،یه کیش،حداقل بچه هام ببرم ک اینم اصلا امکانش،نیست.چون اصلا نه تا حالا خودم و همسرم و بچه ها پامون خارج گزاشتیم نه سوار هواپیما و قطار شدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش،باشید .از نظر سوغاتی بخوای بگیری هم حتما گرون تر از شهر خودمون نه؟

نه بابا اصلا برا خودت نمیتونی خیلی بخری چه برسه ب سوغاتی

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
خرید اینا نکردین؟

نه خرید نکردیم یه سه جاشم نرفتیم ببینیم گفتیم یسری دیگ اومدیم تکراری نباشه

ولی ناهار شام رستوران بود بقیه تفریحیاشم رفتیم خریدم در حد ی کاپشن دوتا شلوار همین

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
شما خرجت چقدر شد حدودی؟

من و شوهرم دونفر بودیم 

خونه هم اونجا داشتیم مال دوستامون

هیچ خریدی هم نکردیم حتی یه جوراب 

غذا هم بیرون نگرفتیم 

شوهرمم پارک آبی و این چیزا نیومد. فقط کافه و قلیون و این چیزا داشتیم

بلیط هواپیما هم فقط مال بود رفت و برگشت چون شوهرم دوروز قبل از من رفته بود و بعد از منم برگشت 

۷ تومنی خرجمون شد. تازه خواهر دوستم اونجا تو بازی های آبی کار میکرد کل بلیط بازی ها رو نصف قیمت حساب کرد برامون و فیلم و عکسا هم هدیه بهمون داد

اره بخدا منم فقط،بهش،فکر می‌کنم میگم کاش،یه کیش،حداقل بچه هام ببرم ک اینم اصلا امکانش،نیست.چون اصلا ...

ما هم دیگه نمیتونیم بریم خواهر هرجا رفتیم مال قبله ،آخرینش هم سال ۹۶ بود پسرم تازه دنیا اومده بود دی ماه بود رفتیم قشم،کلا ۴ نفرمون شد ۴ تومن تازه با کلی و خرید گفتما،خیلی خرید کردم هنوزم لباسا دارم و یه سری نو هنوز

از اون تاریخ دیگه فط سفرمون شده شمال