2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی. فقط تا ۲۱ روز این تاپیکو فعال نگه دار که بیاییم از نتیجه کار بگیم

یعنی میترکوندن؟اخه میگم بچه ها دارن میان بعضی تجربه هاشون میگن قفل کنم نمی تونن بنویسن مثلا یکی زرچوبه پیشنهاد میده یکی ...

سلام عزیزم من هم از فردا می بندم خدا کنه کم کنم به امید خدا 😍

میام اینجا خبر میدم بعد عزیزم واسه تنبلی تخمدان هم میبندن یانه یا واسه کیسه صفرا سنگ داره اینستا ندارم ببخشید مزاحمت شدم 

خدایاشکرت
سلام عزیزم من هم از فردا می بندم خدا کنه کم کنم به امید خدا 😍 میام اینجا خبر میدم بعد عزیزم واسه ت ...

یکی از بچه ها با کش جواب گرفته در کنارش رژیمی هم داشته

تو وب سایت ژاپنی ها هم کمی تحقیق کردم 

صحت داره 

لاستیک درمانی 

مثلا برا رنگ قرمز 

سلام عزیزم من هم از فردا می بندم خدا کنه کم کنم به امید خدا 😍 میام اینجا خبر میدم بعد عزیزم واسه ت ...

شما به هیچ عنوان اگه مشکل صفرا دارین

دمنوش زردچوبه نخورید 

موجب افزایش تولید و دفع  و ترکیبات موجود در آن از جمله کلسترول می شود. به دلیل اینکه مصرف  ممکن است موجب تحریک در ترشح و انقباض کیسه  شود، مصرف آن در افراد مبتلا به سنگ کیسه ، انسداد یا التهاب مجاری صفراوی توصیه نمی گردد.