2777
2789
عنوان

خونه تکونی عید بوی عید حال خوب تمیزی بیاین دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 36 پست
اخه گلم چندسالته

۲۱

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خونه تکونی و بوی عید اصلا توشهر بوی عید نمیاد یادمه بچه بودم تو روستا بودیم هروقت خونه تکونی میکردیم ...

دقیقا ولی هرچی تلقین کنی همون میشه از دوهفته دیگه ماهی قرمز وگل های رنگارنگ وهفتسین نمایشگاه حس خوبیه 

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه تکونی و بوی عید اصلا توشهر بوی عید نمیاد یادمه بچه بودم تو روستا بودیم هروقت خونه تکونی میکردیم ...

اره واقعا پارسال ما تو روستا دقیقا حس حال تو رو داشتم با اینکه خونه مادرشوهرم بود ولی شهر نه تازه مامانمم باید بیاد کمکم تنها نمیتونم کارامو بکنم

وضعیت آب و هوا چجوریه اونجا؟ اینایی که شستی رو کجا خشک‌کردی؟ من همیشه میشستم ولو می کردم هوای آزاد ...

تولباسشویی خشک وتوخونه بندرخت بستم درم بازگذاشتم خیلی خوب خشک میشن 

کاش این دورهمی ادامه پیدا می‌کرد هرروز می‌گفتیم چیکارا کردیم برای انگیزه 😍

دقیقا خیلی خوبه ادم انرژی میگیره

ملحفه ها رو بشورم زود نیست؟

نه عزیزم خب بالاخره ادم خریدم نداشته باشه هفته اخردوس داره فقط بره بازارمنی که تصمیم گرفتم کمک مادرومادرشوهرمم اگه بتونم برم برم بازار واسه دخترم کم کم لباس بگیرم واسه توخونه یکم ظرف وظروف 

اره واقعا پارسال ما تو روستا دقیقا حس حال تو رو داشتم با اینکه خونه مادرشوهرم بود ولی شهر نه تازه ما ...

اصلا روستا عید که میشه بوی بهشت میده صدای برفایی که اب شدن  صدای پرنده ها زیاد میشه هوای تازههه و سرد ظهر که میشه افتاب خوبش ،بعد همه جارو نگا کنی همه فرشارو شستن پهن کردن رو سنگا،یا درحال تمیز کارین ،ای خدااا چی میشه نمیرمو یه بار دیگه اون حسو تجربه کنم

عزیزاشماادامه بدین من برم ادامه کارهام رخت خواب هاروبریزم دوباره ببندم یه هوایی بخورن بعد جمع کنم بعدم سراغ ظروف عید برم تمیز بشورم بزارم که خشک بشن 

اصلا روستا عید که میشه بوی بهشت میده صدای برفایی که اب شدن  صدای پرنده ها زیاد میشه هوای تازههه ...

اره گفتی باحرفات دلم زنده شد مخصوصا بوی خاک حیاط خاکی که انقدرجارومیکشی شبیه اسفالت میشه تمیزتمیز