2777
2789

بچه ها 

من همسرم  آدم خوبیه 

مهربون 

دست و دلباز 

خانواده دوست و هزار تا حسن دیگه 

3 تا دوست صمیمی داره که من تا الان فکر میکردم آدمای موجهی هستن و اصلا اهل. کارایی که جوونای الان انجام میدن نیستن و ما با اون سه تا رفت و آمد داشتیم 

همسرم هم  هر چند ماهی یه بار باهاشون میرفت خونه باغ پدرش  

من اصلا دوست نداشتم بره.. ولی از اونجایی که به همسرم مطمئن بودم و دوستاش رضایت میدادم. و فکر میکردم میرن به کبابی درست میکنن و برمیگردن 

البته شایدم همینطور بوده و من هنوز نفهمیدم همسرم دقیقا  چیکار میکرده اونجا و با کارای اونا شریک بوده یا نه...

چند وقت پیش تو گوشیش  برنامه ریختم   شب همون  روز 

وقتی رفتم سراغ مکالمه های ظبط شده 

یه مکالمه با دوست صمیمیش داشت 

طبق این مضمون.... 

( سلام  اکبر  آقا چطوری رفیق... خوبی خوشی 

کجایی برادر

اکبر آقا:در مغازه ام میخوایم بریم بیرون با خانمم  تو چیکار میکنی؟ 

همسرم:من همین الان دود اول رو گرفتم.... 😢

از دیروز تا الان پریود بودم   گفتم الان تلافی کنم. 

و ادامه  که چیز مهمی نبود و از دوستش خواست که بیاد  در مغازه اش  ولی دوستش گفت  امشب دیر میشه. یه شب دیگه میاد.) 

سلام 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون تایمی که با دوستش صحبت میکرده حدودا بهش زنگ زدم و گفتم ماشین دستمه بیام دنبالت ولی گفت نه هن ...

یعنی میگی معتاده؟ 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من جای تو حالم بد شد استرس گرفتم

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

وا یعنی شوهرت نفهمیده که نصب داری

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨