2777
2789
عنوان

داروی تخمدان پلی کیستیک چیه؟

16900 بازدید | 53 پست

خانما کسی تجربه داره درمان شده باشه ؟

چه داروی شیمیایی یا گیاهیی موثر بوده؟

دستهای زنانه بی‌سرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ب منم بگید اگ کسی میدونه همین الان درد های پریودی بخاطر کیست و تنبلی تخمدانم خیلی وحشتناکه 😭😭😭

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
فک کنم قرص ال دی خارجی بهتره

من پیش عطاری یه چند تا رفتم گفتن ک این قرص ال دی اینا برا کیست باعث میشه آدم در آینده در بارداری ب مشکلات جدی بربخوره از یه نفر دیگم شنیدم منم یه مدت مصرف میکردم همراه با B6 خیلی حالت تهوع شدید میگرفتم ولش کردم 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
داروش اینه که اگه اضافه وزن داری اول سعی کنی وزنت رو بیاری پایین.  ورزش کنی . اگه پریودات نامنظ ...

این قرصی ک میگین واقعا خوبه؟ بدون نسخه هم میدن؟