یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای ب منم بگید اگ کسی میدونه همین الان درد های پریودی بخاطر کیست و تنبلی تخمدانم خیلی وحشتناکه 😭😭😭
حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوانهای خودم را زیر بار همه زندگیهای نکردهام، حس میکنم.!🌚
من پیش عطاری یه چند تا رفتم گفتن ک این قرص ال دی اینا برا کیست باعث میشه آدم در آینده در بارداری ب مشکلات جدی بربخوره از یه نفر دیگم شنیدم منم یه مدت مصرف میکردم همراه با B6 خیلی حالت تهوع شدید میگرفتم ولش کردم
حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوانهای خودم را زیر بار همه زندگیهای نکردهام، حس میکنم.!🌚
داروش اینه که اگه اضافه وزن داری اول سعی کنی وزنت رو بیاری پایین. ورزش کنی . اگه پریودات نامنظ ...
این قرصی ک میگین واقعا خوبه؟ بدون نسخه هم میدن؟