2777
2789

بچه ها من هرچی خوندم از نت بوده.کسی اگر دقیق بلده میشه بم بگه؟چندمه پریودی تا چندم؟

تو تاپیک قبلم کلی خندیدید بهما.هررررگز نمیبخشمتون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ببین روز 14سیکل یعنی 7روز بعد از قاعدگی زمانی هست که تخمک گذاری میشه البته اگه قاعدگی منظم داری 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین روز 14سیکل یعنی 7روز بعد از قاعدگی زمانی هست که تخمک گذاری میشه البته اگه قاعدگی منظم داری  ...

یکم نامنظمه اما دکتر رفتم بم دوفاستون و یدوفولیک و ویتامین d3 داد 

یکم نامنظمه اما دکتر رفتم بم دوفاستون و یدوفولیک و ویتامین d3 داد 

اها پس تنبلی تخمدان داری حالا روز 14سیکل اقدام کن انشالا که باردار بشی 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
امیدوارم.کیست داشتم ماه قبل اون برطرفذشد دارو داد گفت برو اقدام کن

خب شکر خدا سعی کن پیاده روی کنی چربی هم کم مصرف کنی تا مجدد کیست نیاری 

خب شکر خدا سعی کن پیاده روی کنی چربی هم کم مصرف کنی تا مجدد کیست نیاری 

لجنترین چیز کیست تخمدانه.امیدوارم کسی مبتلا نشه.شچنصدلچبار کیست دراوردم هی دارو داده خوب شدم

لجنترین چیز کیست تخمدانه.امیدوارم کسی مبتلا نشه.شچنصدلچبار کیست دراوردم هی دارو داده خوب شدم

ببین تا اخر عمرت این کیست باهات هست فقط تو میتونی با تغییر لایف استایلت و این قرصا کنترلش کنی