2777
2789
عنوان

به نظرتون با پولم چکار کنم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست
خودمم زده به سرم دندونامو ببرم  البته دندونام خیلی هم وضعش خراب نیستا از اینایی ک الان سفید می ...

اره مهمه😁 همیشه مرتب باش اینجوری همه تحویلت میگیرن و یه لول بالاتری از همه 

(حالا اینا یکی هم باید برای خودم بگه😂)

نی نی سایت منو اپیلاسیون کرد💔🦥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دندونات سالمه الکی روش یه لایه نکش خیلی غیرطبیعیه کامپوزیت  ولی اگه واقعا مشکل داره واجبه& ...

نه دندونام سالمه فقط کمی زرده اونم اگه بخوام جرمگیری کنم خوب خوب میشه

Be happy ; you can
خخخخ اقتصاد دان ماهرو زبرکار

آخه من همینم از پارسال ارز خریدم اومده شده انقدر الان دیگه میخوام خرجش کنم نمیخوام بازم پس انداز بشه وگرنه طلا اولویته پس اندازه 

Be happy ; you can
همینو بگو خدایی پارسال با اینهمه پول میشد سه تا کارو باهم انجام داد الان یکیشم با زور میرسه 😔

رز ب روز هم داریم بدتر میشیم 

پولتون کمتربوده ارزخریدی زیاد شده یا باارز کمتر شده ؟

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
رز ب روز هم داریم بدتر میشیم  پولتون کمتربوده ارزخریدی زیاد شده یا باارز کمتر شده ؟

نه من پولم کم بود هرچی کادو و اینا داشتم گذاشتم توی ارز بعد دوسه سال ضرر الان سود داده میخوام خارج کنم دیگه خسته ام کرد

Be happy ; you can
نه من پولم کم بود هرچی کادو و اینا داشتم گذاشتم توی ارز بعد دوسه سال ضرر الان سود داده میخوام خارج ک ...

اها مثل منی امشب بیت ی تکونی ب خودش داد منم بیت ۵۸ هزاری دارم🥴🥴 من بودم بدون شک ظرفشویی میخریدم  واقعا ضروریه 

دندونتم نهایتا جرمگیری کن 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
اها مثل منی امشب بیت ی تکونی ب خودش داد منم بیت ۵۸ هزاری دارم🥴🥴 من بودم بدون شک ظرفشویی میخریدم &n ...

وااای پس همدردیم خدایی این ارز ها چیه ادمو روانی میکنن 😬😬😬

Be happy ; you can