مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 عنوان 😔حالم روحیم خیلی بده خیلی بد 228 بازدید | 22 پست خدایا خواسته ام زیاده؟؟؟؟قابل نیستم؟؟؟؟یا که لیاقتشو ندارم؟؟؟مگه من دل ندارم؟؟؟مگه تو به خواست و اراده خودت منو " دختر " نیافریدی؟؟؟چرا به نیاز مادر شدنم جواب نمیدی؟؟؟؟ ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 1401/11/27 | 01:27 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_مظلوم عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 1664 ❤️❤️❤️❤️انشاالله سال جدید عیدیت بیبی چکمثبت باشه اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
sherymahshar عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 530 عزیزم یه خیرتی توش هست هیچ وقت چیزی رو به زور از خدا نخواه
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 11292 آخ حرف دل منو میزنی دلم میخواد برم بالای کوه داد بزنم فقططط😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭 خـوشـحـالـے یـک انتخابـه هـرروز انتخـابـش ڪـن 🌙
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 من بچه میخوام نزار تودلم بمونه میخوام مادربشم خدایاخودت میدونی چقدرررررررعذاب کشیدم پس نزارازبابت مادرشدن هم عذاب بکشم ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
آمیتیسیاااااا عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 4464 نه قسمت نیست میشی ولی به زور نخواه پشیمون میشیولی اگر بخواید کمکتون میکنم و مطمینم باردار میشید
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 بنظرم نباید ناراحت شی قسمته دیگه 🙃 اره اگه تنبلی تخمدان نداشتم بچه دارنمیشدم حق باتوبود ولی مشکل از منه همسرم گناه داره ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 عزیزدلم چند سالته و چرا جواب نمیگیری ۲۵سال ازمهرماه پریود نشدم بخاطرتنبلی تخمدان ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 11292 اره اگه تنبلی تخمدان نداشتم بچه دارنمیشدم حق باتوبود ولی مشکل از منه همسرم گناه داره باز یه نور امیدی داری عزیزم من که باید تخمک اهدایی بگیرم با رحم اجاره ای ۰😭😭😭😭 خـوشـحـالـے یـک انتخابـه هـرروز انتخـابـش ڪـن 🌙
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 نه قسمت نیست میشی ولی به زور نخواه پشیمون میشی ولی اگر بخواید کمکتون میکنم و مطمینم باردار میشید چه جوری؟ ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی
مهربان_بانو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 1974 باز یه نور امیدی داری عزیزم من که باید تخمک اهدایی بگیرم با رحم اجاره ای ۰😭😭😭😭 حالاکه خواستم تو این زندگی لعنتی یه نفس بکشم این موضوع پیش اومد ❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی