2777
2789
عنوان

😔حالم روحیم خیلی بده خیلی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 22 پست
اره اگه تنبلی تخمدان نداشتم بچه دارنمیشدم حق باتوبود ولی مشکل از منه همسرم گناه داره

اها من از یه لحاظه دیگه گفتم یکی از فامیلامون بچه دار نمیشدن با هزار تا روشو و آمپول اینا بچه دار شدن تهشم بچه از لحاظه  جسمی سالم نیست بخاطره همین میگم ادم نباید اجبار کنه شاید حکمتی داره دیگه 😭

حالاکه خواستم تو این زندگی لعنتی یه نفس بکشم این موضوع پیش اومد

الهی عزیزم منم خیلی سختی کشیدم خیلی الان تو حسرت دارم میمیرم 

خـوشـحـالـے یـک انتخابـه هـرروز انتخـابـش ڪـن 🌙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام دعاکنیدمیخوام برم مشهدفقط زارررررررررررربزنم قلبم داره میترکه منفجرمیشه

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 

همسرم تک پسره خودمم تک دختر وشدیداعاشق بچه ایم برنامه عجوبه ها شبکه ۳رومیبینیم دلمون میره براشون

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 
تو حرم دلت شکست منم دعا کن 

چشم

همسرم تک پسره خودمم تک دختر وشدیداعاشق بچه ایم برنامه عجوبه ها شبکه ۳رومیبینیم دلمون میره براشون

الهی ‌ حق داری من درکت میکنم عزیزم چون خودم درد کشیده ام من دختر بودم ۱۵سالم بود فهمیدم مشکل دارم ۸سال دکتر رفتم 

خـوشـحـالـے یـک انتخابـه هـرروز انتخـابـش ڪـن 🌙

چه جوری؟

اول بگرد دنبال گره ها و بازشون کن و موانع از خدا بخواه سر نمازت که نشونت بده 

یک نذر سخت بکن به فرض هر آشغالی روی زمین میبینی بردا ری مثلا گفتم یا کتار گذاشتن غیبت یا مسخره کردن 

راعاااایت فنگ شویی خانه 

گفتن ذکر متاسفم مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم 

و موقع ذکر اخری تجسم کن خواستتو 

تسبیح بردار روزی صد بار بگو امسال سال مامان شدن منه 

مصرف غذاهای ارگگگگانیک

حذف غذاهای مضر 

برای خانم پیاز درمانی عاللللیه

خرما زیاد بخورید 

هر دو پیاده روی بکنید کمک کنندس 

دارو تو خونت نگه ندار الکی 

خونه رو از اینه کم کن و شب ها نگاه نکن توش 

حتما به طب اسلامی معتبر مراجعه کنید