2777
2789
عنوان

با بد غذایی بچه چه راهکاری دارین گرسنه اس ولی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر اهل فیلم دیدن هست درحال دیدن فیلم بده که سرش گرم باشه ،بچه های من وقتی براشون غصه میگفتم غذا میخوردن ،بعضی در حال بازی کردن میخورن ،بعضی هاهم تو حموم یک ظرف آب میکنند ویا تفنگ آب پاش بازی کردن غذا میدن ،معمولا سر بچه ها گرم باشه زیاد از طعم ونوع غذا ایراد نمیگیرن 

ببین عزیزم اصلااااا منت نکش چون اینطوری بچه لج میکنه و لوس میشه

یکم درمورد خواص غذا بگو و غذارو بزار جلوش گنشه اش بشه مجبور میشه برگرده بخورتش

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!

اگه میتونی گولش بزن وقتی حواسش پرت شد غذا رو بزار دهنش تا یه کم جون گرفت و وزنش خوب شد یه جور دیگه امتهان کن 

ختر من هم خیلی بد غدا بود همیشه از مامانم یا  خواهرم کمک میگرفتم تا حواسش رو پرت کنن من بهش غدا بدم وقتی هم تنها بودم کتاب داستان میخوندم همین که محو قصه میشد من غذا رو دهنش میزاشتم و سریع بقیه داستان رو میخوندم بدون این که متوجه بشه همه غذا رو میخورد  این کار خیلی برای من جواب میداد شما هم میتونی یه وقتا این کار رو کنید 

خدا هست و خدا هست و خدا هست .
شش ساله در این وضعیتم. رهاش کردم 🙂... فقط بزار گشنگی بکشه ولی خوراکی و تنقلات بهش نده

خیلی ضعیف شده در آخر چی شد درست شده یانه

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡
اگه میتونی گولش بزن وقتی حواسش پرت شد غذا رو بزار دهنش تا یه کم جون گرفت و وزنش خوب شد یه جور دیگه ا ...

همه راهها رو رفتم حموم پارک و غیره خیلیی سخته قبلا بهتر هواسش پرت میشد الان دهنشم باز نمیکنی گنجشکی میهوره

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡
ببین عزیزم اصلااااا منت نکش چون اینطوری بچه لج میکنه و لوس میشه یکم درمورد خواص غذا بگو و غذارو بزا ...

اصلا متوجه حرفها و خواص نمیشه ک ی تکه نون برمیداره و فرار

همه راهها رو رفتم حموم پارک و غیره خیلیی سخته قبلا بهتر هواسش پرت میشد الان دهنشم باز نمیکنی گنجشکی ...

واقعا درک میکنم  من پای بد غذایی دخترم خیلی اذیت میشدم ولی باید ببینید چه طوری میشه حواسش رو پرت کنید 

خدا هست و خدا هست و خدا هست .
مولتی ویتامین میدی بهش؟

بعله میدم پدیا مولتی بست میدم توش زینک هم داره

استانبولی های مختلف بپز چیکار کنی عادت کرده منم پسرم عادت به غذای کبابی داره دهنمونو سرویس کرده ما ه ...

خو‌به یبوست نمیشه

اشتها آور با مشورت پزشک ببین من خودم بچه بودم بهم شربت سانستول میدادن مزه ی  خوبی هم داره

دکتز راسیب داد اما پزشک داروخونه خیلی تاکید داشت ک از دوز تجویزی بیشتر ندم منم ترسیدم سرچ‌زدم ندادم

امضات خیلی باحال اخرش حق گفتی

هعی همین الان از خواب خوبم یهو با گریه اش بیدار شدم حالا دیگه خوابم نمیبره 😐🙁🥴😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤