2777
2789

دوستان دخترم سه سالشه  دوماه پیش یهویی شب صداش گرفت فرداش اصلا صداش بالا نیومد شروع کرد به سرفه های خروسکی بعد هم تب بردم دکتر یه سری دارو داد خوب شد فقط سرفه ها موند سرفه ها خشک بود دوباره بردم گفتم حساسیت خلاصه داروهای حساسیت نوشت براش انقد داروخورد دائما رفلاکس میشد خلاصه اسپری هارو تاوقتی که دکتر گفت زدم حالا سه روزه باز سرفه داره بازم خشک ....چقدببرم دکتر چقداسپری خستمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش سه تا دکتربردم .میگن اسپری بزن زدم قطع هم نکردم تازمانی که دکترگفت ولی باز به یه چیز خوردنی برگش ...

ای وای بچه 😞

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

تا وقتی که اون اسپری ها و داروهای شیمیایی رو قط نکنی وضعش همینه.

برو عطاری برای سرفه های خشک دمنوش اینا بگیر دم کن عسل بزن بده بخوره .

قطعا نتیجه میگیره.

من خودم الرژی داشتم وهر سال که امپول و قرص میخوردم سال بعدش شدیدتر و غیرقابل تحمل تر میشدم .افتضاح بودم.

تا اینکه فقط با یه قطره بنفشه که یه هفته استفاده کردم الان چندساله خبری از آلرژی نیس

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

من دخترم از اول مهر انفولانزا گرفت بعدم همش سرفه قط نمیشد تا اخرسر پیش یه متخصص خوب بردم گفت سینوساش ملتهب شده یه اسپری با یه قطره داد باورت نمیشه دوروز بعد سرفه ش قط شد گفت تا خر زمستون اسپری دهنشو بزن خدا پدر و مادرش و بیامرزه راحتمون کرد

من دخترم از اول مهر انفولانزا گرفت بعدم همش سرفه قط نمیشد تا اخرسر پیش یه متخصص خوب بردم گفت سینوساش ...

اسپری به مرور دندوناش خراب میکنع  سریع آب بده.دخترم از بوی اسپری هم بدش میاد

اسپری به مرور دندوناش خراب میکنع  سریع آب بده.دخترم از بوی اسپری هم بدش میاد

اخه من دخترم الرژی نداره همین اسپری هم تموم بشه دیگه نمیدم 

واقعا اذیت میشد ادبس سرفه میزد 

ایشالا دختر گلت هرچه زودتر خوب بشه