2777
2789
عنوان

آثار و برکات پرداخت خمس در زندگی:

508 بازدید | 0 پست

آثار و برکات پرداخت خمس یا همان حق امام زمان (عجل الله) در زندگی انسان

منبع : پایگاه اندیشوران:

اگر به تعبیراتی که در آیات و روایات آمده است توجّه کنیم، به آثار پرداخت خمس بیشترآگاه خواهیم شد:

1- نسل پاک: در روایات می خوانیم:

پرداخت خمس، مال را پاک و مال پاک مقدمه نسل پاک است.

2- تقویت دین: امام رضا علیه السلام فرمودند: «خمس، حق ما اهل بیت و پشتوانه مکتب و راه ما است».

3- نشانه وفا: در تعبیر دیگر می خوانیم:

«مسلمان واقعی کسی است که به پیمان الهی وفادار باشد و کسی که با زبان جواب مثبت ولی در دل جواب منفی می دهد، در حقیقت مسلمان نیست».

4- کمک به یاران: امام رضا علیه السلام فرمود: «خمس وسیله ای برای کمک ما بر بستگان و یاوران ماست».

5-پاکی مال: امام صادق علیه السلام فرمود: «من از گرفتن درهم شما هدفی جز پاک کردن شما ندارم، زیرا وضع مالی من امروز خوب است».

6- گوارا بودن درآمد: در حدیث دیگری از امام صادق علیه السلام می خوانیم: «هر کس خمس ما را بدهد باقی درآمدش برای او گواراست».

7-حفظ آبرو در برابر مخالفان: امام رضا علیه السلام فرمود: »به وسیله خمس، ما آبروی خود و طرفدارانمان را در برابر تهدیدات مخالفان حفظ می کنیم».

8- فقر زدائی از خاندان رسالت: امام کاظم علیه السلام فرمود: «خداوند نیمی از خمس را برای فقر زدائی از بستگان پیامبر که از زکات و صدقات محرومند قرار داد».

9-کفّاره گناهان و ذخیره قیامت: امام رضا علیه السلام فرمود: «خارج کردن خمس مال، وسیله آمرزش گناهان و ذخیره قیامت و روز نیاز شماست».

10-ضمانت بهشت: شخصی نزد امام باقر علیه السلام آمد و خمس مال خود را پرداخت، امام فرمود: «بر من و پدرم لازم است که بهشت را برای شما ضمانت کنیم».

11-شمول دعای امام: امام رضا علیه السلام فرمود: «خمس، کمک ما بر حفظ مکتب است، سپس فرمود: تا می توانید خودتان را از دعای ما محروم نکنید».

12-کلید رزق: امام رضا علیه السلام فرمود: «پرداخت خمس کلید رزق شماست».

13-نظم و حساب در سرمایه: کسی که حساب سال دارد و خمس می دهد، در واقع شخصی حسابگر، منظم و دقیق است و میزان درآمد و مصرفش مشخّص است.

14-عنایات ویژه: کسانی که اهل خمس هستند، یعنی در هر درآمد خود، سهم خدا، رسول، اهل بیت و سهم دیگران را در نظر دارند، قهراً خدا و اولیای او نیز به او عنایات ویژه دارند.

امام باقر علیه السلام فرمود: «بالاترین کمال در سه چیز است: شناخت عمیق دین، پایداری در برابر ناملایمات و نظم و برنامه در زندگی».

مگر در قرآن نمی خوانیم:

«مرا یاد کنید، شما را یاد می کنم».

«اگر خوبی کنید به خودتان خوبی کرده اید».

«اگر شخصی نسبت به شما کریمانه برخورد کرد، شما بهتر از او برخورد کنید».

«اگر شما خدا را یاری کنید خداوند شما را یاری می کند».

مگر قرآن خبر از دوست داشتن نیکوکاران نداده است:

قطعا، کسی که با پرداخت خمس، حق خدا و رسول و امام را می دهد، در حقیقت مشمول تمام آیاتی است که گفته شد. زیرا او هم خدا را یاد کرده، هم احسان کرده، هم اولیای خدا و محرومان را گرامی داشته و هم مکتب الهی را یاری نموده است و دریافت این همه عنایات در برابر 20% مازاد درآمد سال، سود بزرگی است

یادداشت ارسالی از محمد سالاری

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.