2777
2789

بچها چندوقته پیش لیز خوردم تاندونا زیر قوزکم پاره شده پامو گچ گرفت کسی هست بتونه راهنماییم کنه 😔😔😔😔تا کی نباید رو پام راه برم؟؟؟

من رفتم دکتر گفت رباط دستته پاره شده انگشت شصتم اینجور گفتم چن ماه نمیشد تکون بدم یابخابم رفتم یک طبیب ۱۰۰تومن دادمش درست کرد بستش با چسپ کشیدش چنان صدا داد بعد اون گف بااب گرم ماساژ بده بعد ۱۰روز ولی تواب نزن تا یک هفته ای ب هیچ عنوان بعد۲هفته رفتم بازپیشش دگ خوب خوب شدم دکتر گفته بود باس عمل شی اون دید گفت ن عملی نیستی درست میشه ووقعن چن ماه نمیشد بخدا حتی قاشق دست کنم تااین حد

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم گف اگ زودتر میامدی دوروزه خوب میشد کلی دیر اومدی کلی بازم گفت درست میشه  نمیدونم ب اینا چی میگن ک دست وپارو  ک شکستگی یادررفتگی میبندن  همین اقاهه ک همین کاره بودخداخیرش بده درستش کرد

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
بهم گف اگ زودتر میامدی دوروزه خوب میشد کلی دیر اومدی کلی بازم گفت درست میشه  نمیدونم ب اینا چی ...

سلام عزیزم آدرس این فردو میدی کدوم شهرید خواهش میکنم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم آدرس این فردو میدی کدوم شهرید خواهش میکنم

درخواست بده بهم