دکترا میگن وسواس فکری دارم ، من یه جا دعوام شد و ترسیدم از یارو ولی بعدش پشیمون شدم که چرا ترسیدم یعنی یه چیزی مثل خوره افتاد به جونم که چرا ترسیدی و برو بهش ثابت کن که ازش نمیترسی و اینا انقدر این فکرا میومدن و دلشوره میدادن بهم که من رفتم دکتر و بهم قرص داد ولی قرصا فقط دلشورمو خوب میکردن نه فکرا ، دوسال قرص خوردم ولی جواب نگرفتم تازه بدترم شدم ، الآن توذهنم هم فکر دارم هم سوالات خیلی زیاد و نمیتونم بیخیالشون بشم و همش با خودم حملشون میکنم و همش اذیتم ، یه بار دیگم اینطوری شده بودم ولی نه انقدر شدید ولی حواسمو پرت کردم و خوب شدم ولی دوباره چند وقت بعدش اینطوری شدم میخوام از ریشه بکنمش یعنی با حواس پرت کردن خوب میشم ؟عادی میشم دوباره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیخیال باش ببین بهش همون تله فکری یا نشخوار ذهنی هم میگن الان این موضوع برات مثل یه درد مزمن هست یه درد مرمن چند سال طول میکشه تا از بدن بیرون بره ذهنم همینه
خب تو ک همش ازین نینی سایتیا ک دکترم نیستن نظر میپرسی فایده داره برات؟ روانپزشک یا. متخصص مغر ...
تو اگر بخوای بخاطر اینک حالا بدت بیاد یا دیدگاهت نسبت ب دکتر بد باشه نری مراجعه کنی متاسفانه هیچوقت درمان نخواهی شد و باتوجه به شدت وسواس فکزیت باید بگم نمیتونی خوددرمانی انجام بدی با این سطح اطلاعاتت.
واقعا نمیفهمم چرا اینچیزا رو تو نینی سایت میذارید و میپرسید ازونطرف اهمیتم نمیدید ک دکتر رفتید یا نه