2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مراجان‍  سلام گلم  خوبی 🍀 پستتو راجب به خرج کردن پسر دیدم  .خیلی خوشم میاد از دخترایی مثل شما💐 گفتی دوستتباهرپسری دوست میشد همه براش خرج میکردن . چیا میخریدن مثلا در حد  طلا و ایفون خریدن و هرماه ، ماهانه ریختن به حسابش بود؟؟
میخواستم بپرسم چیکار میکنید چی میگید چه رفتاری دارید که پارتنرتون براتون هزینه میکنه ؟ اگر خودتون ازش میخوایید چی میگید بهش ؟
و اینکه خیلییی خشگلو بور و سفید و چشم رنگی هستید یا پلنگید ؟ داستان چیه خدایی 😂چرا براما اینجوری نیستن

@مراجان‍ سلام گلم خوبی 🍀 پستتو راجب به خرج کردن پسر دیدم .خیلی خوشم میاد از دخترایی مثل شما💐 گف ...

سلام قشنگم خوبی؟ ببخشید من یه مدت نبودم عزیزم ببین نباید برات مهم باشه، اصلا دل به پسر ببندی و بفهمه عاشقش هستی پررو میشه و ضمن اینکه قشنگ درخواستتو بگو، اصلا رو نگیر، من یه هفته بعد دوستیم قشنگ میزاشتم اون پیشنهاداشو بده، که دیدی پسرا بدون ذره ای خجالت حرفشونو میزنن، منم میگفتم ببین من ۲ تا مورد تو رابطه برام خیلی مهمه یکی طرف از لحاظ احساسی تامینم کنه یکی از لحاظ مالی، اصلا هم پول لازم ندارما، فقط فکر میکنم اگر پسری تامینم کنه پس یعنی برام احترام قائله، اونم مثلا هیچی نمیگفت، بعد قشنگ چندروز بعد بهش زنگ میزدم میگفتم جاییم میشهلطفا برام پول بزنی؟!! واقعا اگر میزد باهاش میموندم و نمیزد قشنگ دیگه بهش محل نمیدادم. ببین چطور اونا راحت پیشنهاد س کس رو میدن انگار ما وظیفمونه؟!! تو هک قشنگ پیشنهادتو بده انگار وظیفشه به همین راحتی، دل نبند اصلا.!!

قیافمم خوبه، عمل ندارم فقط باشگاه میرم هیکلم عالی، لبمو یکمی ژل زدم ارایشمم غلیظ بود

@مراجان‍ سلام گلم خوبی 🍀 پستتو راجب به خرج کردن پسر دیدم .خیلی خوشم میاد از دخترایی مثل شما💐 گف ...

اصلا نمیخاد عملی باشی، فقط با کلاس باش. من شوهرم اون موقع که باهام دوس شد، تیپم خیلی به چشمش اومد، بوت بلند، کلاه بافت شیک، موهای پریشون، ارایش غلیظ . مردا اینارو دوس دارن. 

پ.ن. اصلا بزار فکر کنه گشنه ای، چطور اون میتونه دم و دقه بگه س کس؟!! اینو همیشه پیش خودت مرور کن، شوهر من دیگه بعد یه مدت خودش خودکار شده بود تا مثلا یه تیپ قشنگی میدید میگفت پول میزنم به کارتت برو بخر. و اینم بگم هر چی تو بیشتر از مردا پول بکشی بیشتر دوست دارن، چون راحت بدستت نیاوردن که راحت از دستت بدن

سلام قشنگم خوبی؟ ببخشید من یه مدت نبودم عزیزم ببین نباید برات مهم باشه، اصلا دل به پسر ببندی و بفهمه ...

مرسی عزیزم همه حرفات درسته و باهات موافقم ولی اینجودی بگم مث چی میخواد بگه اره اهن پرستیو فلان و تازه شاخکاشون تیز میشه خرج نمیکنن

اصلا نمیخاد عملی باشی، فقط با کلاس باش. من شوهرم اون موقع که باهام دوس شد، تیپم خیلی به چشمش اومد، ب ...

دقیقا همینطوره هرچی بیشتر خرج کنن سرمایه گذاری کنن از زحمت و پولی ک دراورده خرج و هرینه کنه بیشتر قدر اون دخترو میدونه چون راحت بدست نیاورده و براش چالش بوده . دلم یه کیس پولدار ادم حسابی میخواد نمیدونم تنهایی کجا برم پیداش کنم🥺 قبلا دوستم بود میشد الان تنهام حس میکنم هیچ کاری ازم ساخته نیس

مرسی عزیزم همه حرفات درسته و باهات موافقم ولی اینجودی بگم مث چی میخواد بگه اره اهن پرستیو فلان و تاز ...

خب بگه، کیه که از پول بدش بیاد، بعدم چطور اونا میتونن راحت همون روز اول پیشنهاد خونه بدن، پس تو هم بهش بگو معلوم شد تو منو بخاطر خودم نمیخای و فقط برا رفع نیازت میخای ... این چه حرفیه میزنی یه دختر خرج داره تو باید به این باور برسی ... 

دقیقا همینطوره هرچی بیشتر خرج کنن سرمایه گذاری کنن از زحمت و پولی ک دراورده خرج و هرینه کنه بیشتر قد ...

فقط کافیه اراده بکنی، هزارتا مرد تنها هست، فقط حواست باشه عاشق نشی، چون مرد بفهمه دوسش داری اونوقت یه هزاریم خرج نمیده، بعد حتما هم عادتش بده به رستورانو کافه، اصلا این مردا بد عادت بشن دیگه تو رو جایی نمیبرن فقط میخان دور دور کنن، من هفته ای یبار شوهرمو میبردم رستوران اصلا با اینکه رژیم بودم میگفتم بد عادت میشه، نباید رحم کنی 😅

خب بگه، کیه که از پول بدش بیاد، بعدم چطور اونا میتونن راحت همون روز اول پیشنهاد خونه بدن، پس تو هم ب ...

دقیقا درست میگی هرزنی خرج داره ارج داره بخدا قبول دارم ولی دلم میخواد بتونم اینو پیاده کنم تو رابط

فقط کافیه اراده بکنی، هزارتا مرد تنها هست، فقط حواست باشه عاشق نشی، چون مرد بفهمه دوسش داری اونوقت ی ...

اخه اتقد پرو و پرنسسعلی و پرتوقع شدن خواهر که هی میپرسم دوسم داری اگه داری چرا زنگ و پیام نمیدی چرا دلت تنگ نمیشه نمیگی همو ببینیمو چرا هیچوقت تو اول پیام نمیدی و اینا بخدا گفته که میگماااا

بعد اینکه افرین داری خواهر همین رویه رو ادامه بده 🩷فقط یه سوال همسرت وضعش خوب بود ؟ اونم ازاول پیشنهاد رابطه داد یا صبر کرد بهت برسه بعد ؟