الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست
فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ونک برام بافت زدن قسمتهایی که بید زدگی داشت و ریشه و شیرازه ها رو عوض کردن به طوری که انگاری نو از بازار خریدم .شستشو عالی واقعا و بی عیب و ایراد .به کسانی که دنبال قالیشویی معتبر و کاربلد هستن قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم. شمارش 88642212
فرش دستباف نفیس دارم برای شستشو به دنبال قالیشویی معتبربودم پس ازتحقیق قالیشویی اندرزگو را انتخاب کردم نتیجه کارشون فوق العاده بود فرش هایم بدون هیچ آسیبی وباحفظ رنگ وبافت اولیه تحویل داده شدازخدمات حرفه ای وبرخورد محترمانه شان بسیارراضیم راضیم. شمارشواز۱۱۸گرفتم