2777
2789
عنوان

قالیشویی خوب تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست

چه قیمته مگه شما خودت کارشونو‌دیدین؟

خانمی کجا دادی فرشهات رو ؟

امیدوارم راضی بوده باشی 

منم دنبال قالیشویی خوبم

اگر بزارن پیدا کنیم 

بس که الکی تبلیغ می‌کنند 

مطمئن شدم قالیشویی هایی که همه پیج ها اسمشون هست بدردنخورن

شکر خدای مهربانم بابت تمام خوبی هاش❤❤❤
قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسش ...

هشدار تبلیغات نادرست !!!!!!!!!!!و غیر واقعی دوستان این ایدی همه جا رو با تبلیغات دروغ پر کرده گول این شیادا رو نخورید 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

قالی شویی ساوین بهترینه شمارش تو نت بزنی میاد

هشدار تبلیغات نادرست !!!!!!!!!!!و غیر واقعی دوستان این ایدی همه جا رو با تبلیغات دروغ پر کرده گول این شیادا رو نخورید 

از قالیشویی دارآباد فوق‌العاده راضیم🥰🥰🥰👍👍👍💙💙فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به ...

قالی شویی ساوین عالی بود

خیلی خیلی عالی درشستشو وبرخوردبسیارحرفه ای ومشتری مدارتوسط کلیه پرسنل اعم ازتحویل گیرنده ،تحویل دهنده وافراد که تلفنی جوابگو هستند.

شستشوی فرش هابی نظیربود وهمه فکر کردندفرش نو خریداری کردم

قالی شویی ساوین عالی بودخیلی خیلی عالی درشستشو وبرخوردبسیارحرفه ای ومشتری مدارتوسط کلیه پرسنل اعم از ...

یعنی همه جا با این کامنا تکراری تبلیغ میکنی

من که راضی نیستم

بزارین نظرات واقعی رو بخونیم

الهی اگر بهشت چشم و چراغ است بی دیدار تو داغ است.

سلام.

من قالیشویی پایداررو معرفی میکنم.

هفته پیش قالیهای دستبافت و ماشینی دادم قالی شویی پایدار برای شستشو و لکه برداری هم قیمتاشون هم کارشون عالی بود

همه جای تهران سرویس داره .تلفنشو میذارم.۲۲۸۸۴۱۲۱

سلام بهترین قالیشویی ونک هستش💯💯👌👌

فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ونک برام بافت زدن قسمتهایی که بید زدگی داشت و ریشه و شیرازه ها رو عوض کردن به طوری که انگاری نو از بازار خریدم .شستشو عالی واقعا و بی عیب و ایراد .به کسانی که دنبال قالیشویی معتبر و کاربلد هستن قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم. شمارش 88642212

77905863

فرش دستباف نفیس دارم برای شستشو به دنبال قالیشویی معتبربودم پس ازتحقیق قالیشویی اندرزگو را انتخاب کردم نتیجه کارشون فوق العاده بود فرش هایم بدون هیچ آسیبی وباحفظ رنگ وبافت اولیه تحویل داده شدازخدمات حرفه ای وبرخورد محترمانه شان بسیارراضیم راضیم. شمارشواز۱۱۸گرفتم